Malik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 8/2017

19.2.2020
Malikille lisättiin uusi kuva, katso miten tyytyväinen kotikoira Malik nykyään on!

17.10.2019
Malik sai kodin Pornaisista.

29.9.2019
Malikin rabiesvasta-ainetasot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta.

Malikilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat yhtä lukuunottamatta negatiivisia. Negatiivisia olivat anaplasmoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), Mycoplasma haemocanis ja babesioosi. Dirofilaria repens oli positiivinen ja Malik aloittaa Advocate-lääkityksen sitä vastaan.

17.6.2019
Malik on ystävällinen ja kovin innoissaan uusista ihmisistä! 

Katso uusi video Malikista:

Viipurin koirat - Malik 15.6.2019

2.9.2018
Malik on kiva koirapoika. Alkuaikojen ujous on kaikonnut ja Malik ottaa vieraat iloisesti vastaan aitaukseensa.

Toisin kuin moni muu, Malik ei hössötä vieraiden ympärillä ihan mahdottomasti, vaan asettuu pötkölleen nauttimaan massurapsutuksista. Tennispallo oli Malikin mielestä todella mukava tuliainen ja Malikille olisikin mahtava onnenpotku, jos se pääsisi jonain päivänä omaan kotiin leikkimään palloilla yhdessä oman ihmisensä kanssa.

Viipurin koirat - Malik 30.8.2018

6.1.2018
Mahdottoman komea Malik on ystävällinen ja reipas pentu. Malikista taitaa kasvaa aikuisena näyttävä poika!

Malik päätyi Irinan tarhalle loppuvuodesta. Ensimmäisellä tapaamisella Malik on kovin utelias ja seisoo korvat höröllä kiinnostuneen näköisenä katselemassa ihmisiä. Kun ihmiset nousevat sen aitaukseen, alkaa Malikia jännittää ja se puikahtaa piiloon koppiin. Pimeässä kopissa käsi saa kyllä Malikia silittää, mutta ulos ei millään uskaltaisi, hui kauhistus sentään. Lopulta iso poika saadaan kopista ulos kuvattavaksi. Malik on aikamoinen jässikkä, ja kun tällä jässikällä on vielä suurin osa hampaistakin pieniä vauvan naskaleita, voi olettaa että aikuisena Malikista kasvaa ihan kunnon koiran kokoinen!

Toisella tapaamisella ujous on hävinnyt tipotiehensä ja vastassa on hyväntuulinen, innokas ja rohkea viikari! Malik taisikin alkuun olla vain vähän järkyttynyt tarhalle joutumisesta, mutta nyt ei menneitä enää surkutella vaan iloitaan ihmisistä!

Ulkonäöstä päätellen Malikissa on ainakin saksanpaimenkoiraa, joten kyseisen rodun piirteitä löytynee pojasta. Muutto uuteen ympäristöön on jännittävä tapahtuma ja alkuun moni asia voi jännittää ja pelottaa Malikia, mutta kun löytyy ihminen jolla on aikaa, ymmärrystä ja taitoa, kasvaa Malikista varmasti tasapainoinen ja onnellinen koira.

Viipurin koirat - Malik 13.3.2018

Viipurin koirat - Malik

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.