Kössi

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

4.7.2019
Kössi sai kodin Helsingistä.

25.6.2019
Kaikki Kössiltä testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Kössiltä testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja babesioosi. Lisäksi Viipruin Koirat testasi Kössiltä myös rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml.

1.6.2019
Suloinen Kössi on iloinen ja reipas pentu, joka rakastaa ihmisiä. Kössi on saapui tarhalle pikkupallerona ja on nyt vihdoin valmis etsimään omaa kotia Suomesta.

Kössi on utelias ja meneväinen natiainen, joka on aina siellä missä tapahtuu. Kössin menneisyydestä ei ole tietoa, mutta koska tämän pojan suurta lempipuuhaa on sylissä kiehnääminen ja vieraille pusujen jakaminen, on se onneksi saanut varttua jonkinlaisten ihmiskontaktien ympäröimänä. Kössi vaikuttaa hyvin sosiaaliselta pennulta niin ihmisten kuin muiden koirienkin suhteen. Kössi on saanut hiljattain siirron tarhalta Irinan kotipihaan, missä sen kanssa samassa aitauksessa asustaa iso joukko muita pentuja ja aikuisia koiria. Vieraiden astuessa sisään aitaukseen Kössi juoksentelee häntä heiluen moikkaamassa ja nuuhkuttelemassa jokaista, mutta sylissä poika ei sillä kertaa malta istua vaan aloittaa pentumaisen hepuloinnin ja hammastelun. 

Reipas Kössi voisi sopeutua monenlaiseen ympäristöön ja perheeseen. Koirakaverin seura ei ole mikään välttämättömyys, kunhan yksinoloja ollaan valmiita treenaamaan. Monet muutkin kotikoiran perustaidot vaativat harjoitusta, sillä Kössi tuskin on vielä koskaan päässyt harjoittelemaan hihnakävelyä. Sisäsiisteyskin on uusi asia Kössille eikä peruskoulutustakaan pidä unohtaa, jotta arki kasvavan nuoren miehen kanssa olisi sujuvaa ja kaikille kivaa. Kössi jää toiveikkaana odottamaan oman kodin löytymistä!

Viipurin koirat - Kössi 15.4. & 13.5.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.