Ulla

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

19.9.2019
Ulla sai kodin Espoosta.

12.8.2019
Ulla on aika vekkuli touhutyttö. Reippaasta Ullasta saa varmasti hyvän lenkkikaverin ja voipa tytöstä tulla koiramaisiin harrastuksiin kiva ystävä.

Ulla touhuaa pentumaisella energialla siellä täällä. Vähän kaikkea on kiva tehdä, kokeilla ja maistaa. Ulla on hyvin ihmisrakas ja mielellään kapuaa housunpunttia pitkin syliin. Pikku pusuja sataa ja tyttö ihan tutisee onnesta, kun se pääsee lähelle. Ullaa eikä sen muitakaan sisaruksia voi väittää ihmisiin pettyneiksi, vaikka sisarukset jo kerran joutuivat hylätyksi.

Pennut löytyivät heinäkuun alussa Viipurin ja Sokolinskojen (ent. Nuoraa) väliseltä alueelta. Entinen perhe oli päättänyt laittaa pennut pahvilaatikkoon ja hylätä ne metsätien penkalle yksin selviytymään. Onneksi pennut olivat pahvilaatikosta päässeet ulos ja paikalle sattunut löytäjä huomasi vikkelät koirat juoksentelemassa tiellä. Hyväkuntoiset pennut olivat löydettäessä ilmeisen hiljattain hylättyjä. Löytäjät laittoivat pennuista videon someen ja Olga lupasi ottaa ne luokseen. Siitä lähtien reippaat sisarukset Uljas, Usko, Unelma, Ulpu ja Ulla ovat saaneet kasvaa Olgan tarhalla.

Ullalla on monen monta muuta pentua kaverinaan aitauksessa ja näppärästi Ulla näyttää sujuttelevan muiden pentujen seassa ja tulevan kaikkien kanssa hyvin toimeen. Ulla elää ulkoaitauksessa ja sisäsiisteys lienee toistaiseksi tuntematon käsite tytölle. Ullan vaikuttaa varsin fiksulta ja tarvittavat kotikoiranopit varmasti opitaan, kun ne positiivisin menetelmin kerrotaan. Ullan ollessa reipas monenlainen asuinmuoto sekä asuinpaikka tullee kysymykseen. Iloinen Ulla odottaa tarhalla hakemuksia ja toivoo pääsevänsä ikiomaan kotiin.

Viipurin koirat - Ulla 9.8.2019

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.