Simba

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö (n. 35 cm)
Syntymäaika: 6/2018

9.5.2019
Simba sai kodin ja muutti Myllykoskelle.

21.4.2019
Simban babesiatesti oli puhdas ja rabiesvasta-aineet riittävästi koholla.

25.3.2019
Simballe tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

21.3.2019
Pieni Simba on reipastunut paljon! Iloisella Simballa on vaikeuksia pysyä paikoillaan kun se pääsee hihnakävelyllä, niin täpinöissä poika on!

Simba on päässyt useasti myös paikallisten vapaaehtoisten kanssa harjoittelemaan hihnakävelyä, joten hihnassa kulkemisen opettelu on jo hyvässä vauhdissa. Sopuisa Simba tulee myös muiden koirien kanssa toimeen hyvin.

Viipurin koirat - Simba 16.3.2019

27.1.2019
Suloinen pörrönaama kurkkii uteliaana kopista: mitäs nuo kummajaiset täällä puuhaavat? Pientä poikaa ujostuttaa eikä se ihan tohdi tulla tutustumaan.

Simba asui vanhan naisen luona, joka otti kodittomia koiria luokseen asumaan. Naisen menehdyttyä Simba päätyi koirajoukon mukana tarhalle. Nuori ja iloinen Simba viilettää häntä heiluen muiden aitaustoveriensa kanssa ja tulee aidalle makupalojen toivossa. Simbassa asuu kuitenkin pieni ujoilija eikä se vapaaehtoisesti tohdi lähestyä aitaukseen astuneita ihmisiä. Muutama epäröivä hännänheilautus toki tulee tervehdykseksi ja kädestä tarjottu makupalakin saattaa kelvata, mutta niiden jälkeen Simba katsoo paremmaksi perääntyä kopin suojaan. Uteliaasti Simba kuitenkin seuraa kopin suulta mitä aitauksessa tapahtuu. Syliin nostaminen ja vieraan ihmisen sylissä istuminen on selvästi outo juttu pienen koiran mielestä mutta rauhallisena Simba siinä istuu. Ehkä lämmin syli ei ollutkaan pelkästään kamala juttu kylmänä pakkaspäivänä.

Vaikka Simba on jonkinlaisessa kodissa asustanut, ei se välttämättä tiedä mitään sellaisista kotikoiran taidoista kuten sisäsiisteys tai yksin oleminen. Simba on saanut muutamia kertoja harjoitella hihnassa kävelyä vapaaehtoisten paikallisten kanssa. Suuri maailma luultavasti pelottaa alkuun pientä arkajalkaa, joten uuden kodin on hyvä varustautua Simban kotikoiran alkutaipaleelle ekstra-annoksella kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Simba toivoisi kotia hieman rauhallisemmalta seudulta ja mukavaa koirakaveria tukea antamaan.

Viipurin koirat - Simba 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.