Veikko-Peikko

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 35 cm, 7 kg)
Syntymäaika: 7/2015

26.1.2019
Veikko-Peikko sai kodin Pohjois-Pohjanmaalta.

22.11.2018
Veikko-peikko tutkittiin resistenttien bakteerien varalta ja tulokset olivat sekä ESBL:n että MRSP:n osalta negatiiviset.

Lisäksi Veikon verinäytteestä tutkittiin mikrofilariat, joita ei ollut, joten Veikolla ei todettu sydänmatoa (Dirofilaria immitis) tai Dirofilaria repensiä.

12.10.2018
Veikko-Peikko Hammaspeikko on persoonallinen pikkumies, joka kertoo herkästi oman mielipiteensä asioista. Veikko-Peikko odottaa omaa kotia Vihdissä.

Veikko-Peikko ehti Viipurissa vaihtaa kotia jo kertaalleen, mutta se palautettiin Irinalle, kun kotiuduttuaan Veikko-Peikko alkoi puolustaa perhettään eikä halunnut enää päästää vieraita ihmisiä sisälle. Irina pyysi meitä auttamaan kodin etsimisessä tälle pienelle hammastelijalle, sillä kodin löytyminen Viipurista sille olisi hyvin vaikeaa. Ja tarhalla näin pieni koira ei pärjää mitenkään.

Veikko-Peikko matkusti kotihoitopaikkaan Vihtiin, jossa se on osoittanut olevansa pippurinen pikkumies. Veikko-Peikko päättää itse koska hänelle kelpaa huomio ja keneltä se kelpaa. Miehet ovat selvästi enemmän Veikko-Peikon mieleen ja kotihoitopaikassakin se hakeutuu mieluiten miehen kainaloon.

Veikko-Peikko kaipaa siis ymmärtäväistä ja pitkäpinnaista omistajaa, joka osaa ja haluaa rakentaa luottamuksen pikkumieheen sen omilla ehdoilla ja sitä pakottamatta. Veikko-Peikko on kuitenkin utelias ja iloinen nuori poika, jolla on vielä monia reippaita vuosia edessä, kunhan sopiva omistaja osuu kohdalle. Koska Veikko-Peikko käyttää herkästi hampaitaan, ei lapsiperhe ole sille sopiva paikka. Yksinjäädessään Veikko-Peikko saattaa hetken haukuskella perään, joten omakotitalo olisi ihanteellinen asuinmuoto.

Kotihoitopaikassa Veikko-Peikko on tottunut kissoihin. Toisten koirien kanssa se tulee vaihtelevasti toimeen. Mieluiten Veikko-Peikko kuitenkin varmasti muuttaisi sellaiseen kotiin, jossa muita lemmikkejä ei ole erityisen montaa. Jos kaipaat elämääsi pientä haastetta ja haluat rakentaa luottamuksen tähän pieneen ja suloiseen, mutta kipakkaan poikaan, odottelee Veikko-Peikko hakemustasi!

Veikko-Peikko osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainekartoitukseen ja sen vasta-ainetaso ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.