Hilima

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

8.7.2019
Hilima muutti omaan kotiin Tampereelle.

4.7.2019
Hilima muutti Suomeen ja odottaa hakemuksia sijaiskodissaan pääkaupunkiseudulla.

25.6.2019
Viipurin Koirat testautti Hiliman rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Kaikki Hilimalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. Hilimalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja babesioosi.

31.5.2019
Ihana Hilima on pieni hurmaaja. Hilima on reipas ihmisiä rakastava pusukone, joka haluaisi jo pian jatkaa matkaansa kohti omaa kotia!

Siskokset Hilima ja Hiltu päätyivät Irinan tarhalle keväällä parikuisina. Näiden pienten tirppanoiden menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta ylitsepursuavasta rakkaudesta ja luottamuksesta ihmisiä kohtaan voisi päätellä, että ne ovat saaneet kasvaa ihmisten parissa. Hilima ei turhaa kuluta aikaa pohdiskeluun vaan vipeltää iloinen ilme naamalla suoraan vieraiden jalkoihin. Rapsutukset saavat tytön kellahtamaan selälleen ja oi miten niistä nautitaankaan! Hiliman mielestä ihmiset ovat selvästi maailman paras asia eikä se tiedä miten päin pitäisi olla kun ihanat vieraat viimein saapuvat. Sylissä Hiliman ilme vähän vakavoituu pienestä jännityksestä johtuen, mutta kun tassut ovat tukevasti taas maan pinnalla ei riemulla ole rajoja. Hilima vaikuttaa oikein reippaalta, luottavaiselta ja sosiaaliselta pennulta.

Hilima asustaa tällä hetkellä Irinan kotipihalla sijaitsevassa aitauksessa. Asuinkavereinaan sillä on useita muita pentuja ja aikuisia koiria, joiden kanssa sosiaalinen Hilima tuntuu pärjäävän hyvin. Hilima etsii kotia, joka jaksaa paneutua pienen pennun sopeuttamiseen ja kouluttamiseen. Kaikki tavanomaiset kotikoirantaidot on opeteltava alkeista, kuten sisäsiisteys, hihnassa kulkeminen ja yksin oleminen. Reipas Hilima voisi pärjätä myös ainoana koirana ja vähän vilkkaammassakin ympäristössä. Pääasia, että Hiliman sopeuttamiseen ollaan valmiita panostamaan ja tarjoamaan sille rutkasti aikaa ja ymmärrystä sen omilla ehdoilla.

Viipurin koirat - Hiltu & Hilima 13.5.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.