Fargo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 9/2017

9.5.2019
Fargo pääsi samaan kotiin siskonsa kanssa ja muutti Pirkanmaalle.

21.4.2019
Kaikki Fargolta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Fargolta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja babesioosi. Viipurin Koirat testautti myös Fargon rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

18.3.2019
Fargo lähti vapaaehtoisen eläinkouluttajan luokse reipastumaan ja harjoittelemaan hihnassa kävelyä.

2.9.2018
Fargo on kasvanut ihmiskontaktien puutteessa varsin ujoksi pojaksi. Vieraiden saapuessa aitaukseen vetäytyy Fargo koppiin ja katselee tulijoita sieltä kovin vakavana.

Fargolle toivotaankin kotia, joka ei ole kovin vilkkaalla alueella ja jossa olisi reippaampi koirakaveri näyttämässä mallia.

31.12.2017
Ihana partanaama Fargo on rauhallinen poika - ainakin vielä. Ehkä se kerää pentumaista energiaa, että jaksaa sitten uudessa kodissa laittaa vauhtia töppösiin!

Fargo ja sen sisko Fendi asustavat Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Siellä ei ole helppoa erottautua muista, sillä ympärillä vilisee iso liuta toinen toistaan vilkkaampia ja suloisempia pentuja. Fargo tyytyykin istumaan viereen ja tapittamaan syvälle silmiin - eikä sen pehmeää katsetta voi kukaan vastustaa. Fargo pääsee syliin lämmittelemään ja nauttimaan edes hetkeksi rapsutuksista ja huomiosta.

Fargo vaikuttaa pennuksi varsin rauhalliselta. Ehkä se on vain todennut, että antaa muiden hoitaa säheltäminen, kyllä sitä huomiota saa rauhallisemmallakin käytöksellä. Tai sitten se sattui vain olemaan tapaamispäivänä jo riehumisensa riehunut ja malttoi siksi olla muita rauhallisemmin. Niin tai näin, hieno poika Fargosta vielä kasvaa!

Fargosta tulee aikuisena keskikokoinen poika. Sen geeneissä lienee parrasta päätellen jonkin terrierin perimää, joten saattaa olla, että siitä varttuu vielä sopivan terrierimäinen kaveri. Vaikka Fargo nyt on hyvällä maltilla varustettu pentu, saattaa sen vauhdikkuus siis vielä lisääntyä. Se ainakin on varmaa, että pelkäksi sohvaperunaksi ei tästä nuorukaisesta ole!

Pennun kasvattaminen hyvin käyttäytyväksi aikuiseksi koiraksi on aina pitkäjänteinen projekti. Joskus siinä tarvitaan pinnan venytystä ja sataan laskemista, joskus taas kaikki tuntuu sujuvan helpommin kuin olisi ikinä uskonut. Suurin osa joutuu kohtaan molemmat puolet asiassa. Fargo etsii omistajaa, joka haluaa ja pystyy sitoutumaan pojan kasvattamiseen ihan täysillä - Fargokin tekee varmasti parhaansa, että yhteiselämästä muodostuisi koiramaisen mukavaa. Jos olet harkinnut asian hyvät ja huonot puolet moneen moneen kertaan, odottaa Fargo kovasti yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Fargo 30.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.