Tamika

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 5/2017

19.4.2019
Tamika eli Taika sai kodin Vantaalta.

14.3.2019
Reipas Tamika pääsi kotihoitoon ja odottaa hakemuksia pääkaupunkiseudulla.

11.3.2019
Tamika osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

6.9.2018
Vuoden ikäinen Tamika on ihmisrakas, ystävällinen ja upea tyttö! Hakemuksia tästä kauniista neidosta ei kuitenkaan tule juuri koskaan.

Hassukorvainen pikkuviikari on kasvanut aikuiseksi - ja vieläpä aika näyttäväksi sellaiseksi! Tamika on sosiaalinen ja ihmisrakas tyttö, joka tulee suurella ilolla toivottamaan kaikki tarhavieraat, niin miehet kuin naisetkin, tervetulleiksi. Pusuja satelee, ja jos tämä tyttö saisi päättää jäisi se niille sijoilleen nauttimaan ihmisten rapsutuksista ja läheisyydestä. 

Tamika jakaa saman aitauksen muiden nuorten narttujen ja urosten kanssa, ja vaikuttaisi tulevan hyvin juttuun niiden kanssa. Onnekas tyttö on päässyt muutamia kertoja paikallisten vapaaehtoisten lenkitettäväksi, ja voi kuinka mielellään nuori Tamika nauttisikaan kunnollisista ja pitkistä lenkeistä oman ihmisen kanssa. Ainakaan tarhaoloissa Tamika ei harrasta turhaa haukkumista. Kunpa tämän ihmisrakkaan tytön kultainen luonne ei menisi tarhalla hukkaan ja oma koti löytyisi pian!

Viipurin koirat - Tamika 30.8.2018

17.1.2018
Tamika sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

18.12.2017
Iloa ja märkiä pusuja tältä tytöltä ei ainakaan puutu! Tamika-parka kolaroi auton kanssa syksyllä sillä seurauksella että sen vasen reisiluu murtui.

Tamika ei malttaisi nahoissaan pysyä ihmisvieraiden astuessa sen aitaukseen. Ihmiset ovatkin tälle tytölle kaikki kaikessa, se ei jää epäselväksi kenellekään. Tamika vaikuttaa hyvin luottavaiselta ja ihmisrakkaalta koiralta, joka on selvästi ennen tarhalle joutumistaan ollut ihmisten kanssa tekemisissä. Se ei kuitenkaan ole tiedossa, onko tyttö milloinkaan asunut kodissa vai kylän liepeillä ei-varsinaisesti-kenenkään koirana vapaana jolkotellen. Tamika joutui epäonnekseen auton töytäisemäksi sillä seurauksella, että sen vasen reisiluu murtui. Tytön onneksi Irina tuli hätiin ja toimitti sen kiireellisesti eläinlääkäriin hoidettavaksi.

Onnettomuudesta on kulunut nyt muutama kuukausi eikä iloisesti pomppivasta Tamikasta osaisikaan päälle päin arvata mitään, ellei lyhyeksi ajeltu karva ja arpi paljastaisi tilannetta. Päällepäin Tamika näyttää toipuneen hyvin, mutta tulevan kodin on varauduttava siihen, ettei vasemmasta takajalasta koskaan tule ehjän veroista ja edessä voi olla eläinlääkärikuluja.

Tamika asustaa pienessä ulkoaitauksessa yhdessä monen pienemmän pennun kanssa. Tamika on aitauksen isokokoisin pentu ja mielellään jyrää muut tieltään halutessaan ihmisten huomion itselleen. Tamikan tulevalla kodilla onkin hyvä olla aiempaa koirakokemusta ja halua sitoutua hyvään peruskoulutukseen. Koirakaveri ei ole välttämättömyys, sillä Tamika saattaisi hyvinkin olla tyytyväinen kodin ainoana silmäteränä. Leikkisä poikakaveri voisi kuitenkin olla Tamikan mieleen.

Jos etsit aktiivista, ihmisrakasta ja reipasta koiraa, voisi Tamika olla etsimäsi ja saattaisi hyvin sopeutua vähän vilkkaammallekin asuinalueelle.

Viipurin koirat - Tamika 10.11.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.