Ginny

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2019

27.10.2019
Ginny jäi asumaan hoitopaikkaansa.

4.9.2019
Ginnystä ei toistaiseksi oteta kyselyitä vastaan.

28.8.2019
Reipas ja iloinen Ginny pääsi Suomeen kotihoitoon. Ginny odottaa omaa kotia Helsingissä.

26.8.2019
Kaikki Ginnyltä testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. Ginny olisi nyt valmis matkustamaan omaan kotiin ja toivookin, että onni potkaisisi.

Ginnyltä testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Ginnyn rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta. 

15.8.2019
Voiko ihanampaa ja ihmisrakkaampaa pentua enää olla? Pieni Ginny on varsinainen kaunotar ja luonnekin tällä tytöllä on ihan kultaa.

Olga sai kesällä kiireellisen yhteydenoton. Erään leirikeskuksen pihapiirissä asusteli useampi emokoira pentujensa kanssa. Vaikka emot olivat arkoja, pennut kesyyntyivät kun leirikeskuksen lapset viettivät niiden kanssa aikaa ja leikittivät niitä. Pennut eivät kuitenkaan voineet jäädä alueelle kasvamaan aikuisiksi ja niistä haluttiin eroon. Olga oli yhteydessä sterilointikampanjaa toteuttavaan pietarilaiseen klinikkaan, josta käytiin kolme kertaa yrittämässä emojen pyydystämistä. Kahdella kerralla koiria onnistuttiin ampumaan nukutusnuolilla, mutta ne juoksivat metsään piiloon ja nukkuivat anestesian siellä, eikä niitä löydetty. Kolmannella kerralla ne jo tunnistivat liikkuvan klinikan pakettiauton ja piiloutuivat metsään heti, kun se saapui tontille. Pentuja oli kaiken kaikkiaan 17, mutta kahta niistä ei saatu kiinni. 15 koditonta pikkuista jatkoivat matkaansa Olgan tarhalle.

Sekalaiseen joukkoon kuuluu erinäköisiä ja -kokoisia pentuja. Osa pennuista on keskenään niin samannäköisiä, että sisaruus on helposti tunnistettavissa. Uutta, onnellisempaa elämää Suomesta etsivät Alpo, Bablo, Chaplin, Dimmu, Edna, Fenrir, Ginny, Hila, Iinu, Jehu, Kunkku, Lohtu, Morrison, Ninja ja Ona. 

Ginny on reipas ja ihmisrakas pentu. Se sipsuttaa kiireesti ihmisiä vastaan eikä jää miettimään miten toimia vieraita kohdatessa, hommahan on ihan selvä. Ensin juostaan häntä heiluen luokse, nostetaan tassut kohti taivasta ja katsotaan tiukasti silmiin. Sitten jo pian päästäänkin syliin aitiopaikalle pusuja antamaan ja nauttimaan hellyydestä. Paras paikka maailmassa! Vaikka ihmiset ovatkin tytön mielestä ihania, ei Ginny ole jatkuvasti kärkkymässä huomiota itselleen vaan temmeltää aina pieniä hetkiä muissa menoissa ja palaa sitten taas oikein iloisesti viereen pörräämmään. Sosiaalinen, reipas ja ihana Ginny toivoisi pian matkalippua omaan kotiin.

Lapsia vilistävä leirikeskus koitui näiden pentujen pelastukseksi, sillä ilman varhaisia ihmiskontakteja ne olisivat jääneet aroiksi. Pennut ovat eläneet lyhyen elämänsä ajan ulkona eikä niillä ole kokemusta sisällä asumisesta saatika mistään kotikoiran taidoista. Olgan pihalla ne asuvat ulkoaitauksessa. Tulevan omistajan on tärkeää ymmärtää, että vaikka suurin osa pennuista onkin hyvin reippaita, ei leirikeskus ja Olgan suljettu pihapiiri ole tarjonnut laajinta mahdollista sosiaalistumista. Niinpä vastaan voi tulla vielä asioita ja tilanteita, mitkä ovat pennuille uusia ja siksi jännittäviä. Pennuille etsitään sitoutuneita koteja, jotka ovat varustautuneet uuden perheenjäsenen sopeuttamiseen isolla annoksella kärsivällisyyttä, ymmärtäväisyyttä, aikaa ja rakkautta.

Viipurin koirat - Ginny 13.8.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.