Anjuska

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2018

8.7.2019
Ihana Anjuska sai kodin hoitopaikastaan.

13.6.2019
Anjuska matkusti Suomeen hoitopaikkaan. Anjuskasta ei toistaiseksi oteta kyselyitä vastaan.

15.5.2019
Kaikki Anjuskalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Anjuskalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja babesioosi.

10.1.2019
Pikimusta Anjuska on päätynyt vasta vähän aikaa sitten tarhalle. Anjuska on ihmisystävällinen ja herttainen tyttö.

Ei ole helppoa olla kodittomaksi joutunut koiranpentu Viipurissa. Anjuska on selvästi vielä ihmeissään joutumisestaan suurelle lähes parinsadan koiran tarhalle. Haukunta täyttää ilman eikä elo ahtaassa ulkoaitauksessa ole mitään ruusuilla tanssimista. Kilpailu resursseista käy pentujenkin keskuudessa kovana, mutta kylmänä pakkaspäivänä lämpöisessä kopissa on onneksi tilaa jokaiselle. Anjuskallekin. Vaikka ikää ei Anjuskalla ole vielä paljon, painoa tältä tylleröltä löytyy senkin edestä. Hivenen tuhdissa kunnossa oleva Anjuska on selvästi elellyt ennen tarhalle joutumistaan hyvien ruokapatojen äärellä, sillä 20 kiloa näppituntumalta ei ole liioittelua.

Anjuska suhtautuu vieraisiin ystävällisesti. Se on hiukan häkeltynyt, mutta se saattaa johtua suurelta osin pikemminkin uudesta asuinympäristöstä kuin ihmisvieraista. Anjuska pyörii uteliaana muiden pentujen kanssa ympärillä ja jää aina pieneksi hetkeksi kerrallaan rapsuteltavaksi. Syliinkin tämän tytön saa, mutta siellä Anjuskaa ei jaksa kauaa pidellä. Kaikkialta saa tutkia ja kopeloida, kiltti Anjuska on ja pönöttää vain paikoillaan.

Anjuskasta kasvaa aikuisena vähintään keskikokoinen koira. Kotikoirantaidoista Anjuskalla tuskin on kokemusta, joten uutta opeteltavaa riittää. Anjuska etsii tositarkoituksella omaa ihmistä, jolta löytyy aikaa, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Ja tietysti ison tytön mentävä aukko kotisohvalta!

Viipurin koirat - Anjuska 23.2.2019

Viipurin koirat - Anjuska 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.