Lykke

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2018

24.10.2019
Lykke sai kodin Jyväskylästä.

7.10.2019
Kaikki Lykeltä testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Lykeltä testattiin anaplasmoosi, ehrlichia, sydänmato (Dirofilaria immitis), Dirofilaria repens, babesioosi ja Mycoplasma haemocanis. Myös Lyken rabiesrokotusvasta-ainetaso mitattiin ja taso ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta. Lykke on valmis matkustamaan Suomeen.

26.9.2019
Lykke ei ole kadottanut positiivista asennettaan. Katso videolta, kuinka ilahtuneen vastaanoton siltä saimme.

Viipurin koirat - Lykke 14.9.2019

25.6.2019
Lykke rakastaa ihmisiä yli kaiken. Sievä ja siro Lykke päätyi alkukesällä tarhalle ja olisi pian valmis jatkamaan matkaansa omaan kotiin.

Pystyt korvat liimaantuvat niskaan, häntä aloittaa kovan vispaamisen ja tassut kipittävät kiireesti kohti ihmisiä. Lyken mielestä maailmassa ei kerta kaikkiaan ole parempaa asiaa kuin ihmiset. Lyken menneisyys ennen tarhalle joutumista on hämärän peitossa, mutta on vaikea kuvitella etteikö näin ihmisrakkaalla koiralla olisi joskus ollut omistajaa. Syitä kodittomaksi joutumiselle voi vain arvailla. Lykke on nuori koira ja se on arvioitu alle vuoden ikäiseksi. Ehkä pentuvaiheen ohittanut koira ei enää jaksanut kiinnostaa omistajaa niin paljon sen jälkeen kun siitä kasvoi vähemmän suloinen teini. 

Lykke on päässyt harjoittelemaan tarhalla hihnakävelyä, mutta kytkettynä oleminen on sille selvästi vielä vähän jännittävä ja uusi asia. Reippaassa ja ihmisrakkaassa Lykessä olisi paljon potentiaalia ja se on nähnyt todennäköisesti elämänsä aikana yhtä sun toista. Jotain muutakin kuin elämää koiratarhan porttien sisäpuolella. Kunhan jostain löytyisi vain ihminen kenellä olisi aikaa ja intoa erilaisten taitojen, kuten sisäsiisteyden, hihnassa kävelemisen ja yksin olemisen harjoitteluun. Lykke jakaa tällä hetkellä saman aitauksen pentujen kanssa ja komentaa niitä jonkin verran varsinkin ruokakupin läheisyydessä. Reipas Lykke voisi solahtaa myös kaupunkiympäristöön, kunhan omistaja on valmis totuttamaan sitä uusiin asioihin lempeästi ja rauhallisesti Lyken omaan tahtiin. Lykke on sterilisoitu tarhalla Viipurin Koirien tuella.

Mikäli etsinnässä on reipas ja ihmisrakas koira, joka on kompaktin kokoinen olematta kuitenkaan mikään pikkukoira, käännähän katseesi Lykkeen!

Viipurin koirat - Lykke 30.5. & 23.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.