Aune

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

29.11.2019
Aune sai kodin Helsingistä.

9.11.2019
Aune testattiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta ja kaikki olivat negatiivisia.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens)Mycoplasma haemocanis, Hepatozoon canis ja leishmanioosi.

Viipurin koirat - Aune 30.10.2019

19.10.2019
Suloinen Aune on oikea pusutyttö. Aune haluaa niin kovasti syliin ja kun se sinne pääsee, heiluu häntä kovin ja pieniä pusuja satelee poskelle.

Aune on reipas ja sosiaalinen tyttö, joka päätyi Irinan tarhalle syksyllä. Jostain syystä se oli joutunut hylätyksi, ja kuten niin monen muunkin pennun tie, vei Aunenkin polku tarhalle odottamaan omaa kotia. Aunen onneksi se on hyvin ihmisrakas ja iloinen tyttö, joten nyt vain toivomme, että joku huomaa sen ja haluaa tarjota sille kodin.

Aune asuu pienessä pentuaitauksessa muutaman muun pennun kanssa. Aune tulee sujuvasti kaikkien kanssa juttuun. Häntä vipattaen se innostuu kaikista lähestyvistä vieraista eikä Aunen riemulla ole rajaa, kun käy tuuri ja jollain meistä on hetki aikaa viettää pentujen kanssa aikaa.

Aune rakastaa tulla syliin ja siinä se mielellään nököttäisi vaikka kuinka kauan. Aune ei kuitenkaan kooltaan ole ihan pienimpiä pentuja, joten Aunen mielestä ihan turhan nopeasti kädet väsähtävät ja Aune on laskettava taas maahan. Siellä Aune jatkaa toiveikkaasti hyppimistä, jos vaikka pian taas pääsisi uudelle sylikierrokselle?

Aunesta kasvaa aikuisena ainakin keskikokoinen tyttö. Sosiaalisena tyttönä se pärjännee myös kaupungissa, kunhan tottuminen kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen tehdään rauhassa. Aune vaikuttaa hyvin sympaattiselta tytöltä, joten toivomme kovasti, että sen katse sulattaisi jonkun sellaisen sydämen, jolla olisi elämässään juuri Aunen kokoinen aukko. Aune toivoo ainoastaan, että uusi omistaja olisi yhtä kiltti kuin Aune itse ja lupaisi, että he kulkevat aina rinnakkain, tulee elämässä eteen mitä tahansa. Vielä kerran hylätyksi tulemista Aune ei halua enää koskaan kokea.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.