Liinu

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

5.12.2019
Liinu muutti Lahteen.

4.11.2019
Voi Liinua, pientä raasua. Kultainen Liinu on ihmisrakas ja ihana tyttö. Tarhaoloissa eläminen on ollut Liinulle raskasta, joten kunpa oma koti löytyisi pian.

Syksyn alkaessa Liinu koki saman kohtalon kuin moni muukin pentu. Se joutui kodittomaksi ja sen sijaan, että se olisi päätynyt vaeltamaan yksin katuja se korjattiin talteen Irinan tarhalle. Omistajaa tai ei, luottavainen Liinu on varmasti saanut varttua ja elää ihmisten parissa, sillä niin sosiaalinen tyttö se on. Liinu rakastaa ihmisiä eikä tiedä miten päin olisi, kun vieraat astelevat kohti sen aitausta. Sylissä oleminen on selvästi vähän vielä jännittävä asia Liinun mielestä, mutta kun kaikki neljä tassua ovat tukevasti maan pinnalla pörrää Liinu iloisesti ympärillä.

Liinu jakaa saman pienen aitauksen usean muun pennun kanssa. Sopuisana tyttönä se tulee toimeen muiden kanssa, mutta jää herkästi joidenkin komentelevaisten pentujen jalkoihin. Liinu on tällä hetkellä turhan laihassa kunnossa, sillä ruokakupilla ahneemmat ja ärhäkämmät pennut vievät senkin osan. Sateet ja pakkanen vuorottelevat ja Liinu palelee tarhalla. Toiveissa olisi oma, turvallinen ja lämmin koti. Sellainen, missä saisi aina syödä vatsansa täyteen ja nukkua pehmeällä pedille (tai kainalossa).

Liinulla tuskin on tassuissaan mitään kotikoirantaitoja ja uutta elämää voi joutua vähän ihmettelemään alkuun. Liinu etsii itselleen ymmärtäväistä ihmistä, joka todella on valmis panostamaan pienen koiraystävänsä elämään ja onneen. Turvallinen kotiympäristö rakastavine ihmisineen, mitä muuta voisi pieni koditon pentu enempää toivoa?

Viipurin koirat - Liinu 30.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.