Kaila

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2017

31.5.2019
Kaila sai kodin Helsingistä.

9.5.2019
Ihastuttava ja sympaattinen Kaila-tyttö pääsi hihnakävelylle.

Viipurin koirat - Kaila 4.5.2019

6.9.2018
Kailasta on kuoriutunut meneväinen, iloinen ja ihmisrakas viipottaja. Löytyisipä tytölle jostain oma koti.

Turhat ujoilut on karistettu ja Kaila säntää onnessaan tarhavieraiden syliin. Mitään parempaa tyttö ei tunnukaan tietävän kuin ihmiset, rakkautta ja pusuja riittäisi jaettavaksi vaikka kuinka. Siro Kaila vaikuttaa sopuisalta tytöltä, joka tulee hyvin toimeen asuinkavereidensa kanssa. Tyttö on jäänyt kooltaan hyvin kompaktiksi ellei pienehköksi keskikokoiseksi ja painoa sillä on alle 20 kiloa.

Viipurin koirat - Kaila 30.8.2018

18.4.2018
Kukas pieni ja ystävällisen näköinen tyttö sinä olet? Kaila on mahdottoman innoissaan tarhavieraiden saapumisesta, mutta vähän vielä jännittää uusia ihmisiä.

Kaila ja Kiana saapuivat keväällä samoihin aikoihin Irinan tarhalle. Tyttöjen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta samannäköiset ja -oloiset neidit saattavat olla siskoksia. Ihmiset eivät ole mitään ihan vieraita mörköjä näille tytöille, mutta uusien ihmisten kohtaaminen on kuitenkin hiukan jännittävää ja molemmat sipsuttavat vähän väliä kopin suojiin keräämään rohkeutta pyyhältäen sitten hännät heiluen takaisin luokse. 

Ensimmäisellä tapaamisella Kailaa jännittää ehkä hivenen enemmän kuin Kianaa, mutta kyllä sekin iloisesti ryntäilee syliin ja antaa pari pikapusua. Harmillisesti jännityksestä johtuen Kaila ei pääse näyttämään kameran edessä mikä kaunotar todellisuudessa onkaan, mutta ehkäpä tilanne korjaantuu ajan kanssa kunhan alkujärkytys tarhalle joutumisesta hälvenee. Tosin, kaikkein eniten Kaila toivoisi, että pääsisi näyttämään omalle ihmiselleen todellisen minänsä mahdollisimman pian, joka on varmasti iloinen, ihmisrakas ja ihana touhutyttö! Tarhalle Kaila ei halua jäädä kasvamaan, siitä on onnellinen koiranelämä kaukana.

Kaila vaikuttaa hyvin kiltiltä, ihmisrakkaalta ja herttaiselta tytöltä. Haussa on koti, joka on valmis ottamaan tytön vastaan sellaisena kuin se on. Hiljaa hyvä tulee, ja Kailan täytyykin saada reipastua omaan tahtiinsa rauhallisen ja ymmärtäväisen ihmisen opastuksella. Reipas koirakaveri kotona mallia näyttämässä voisi olla kiva juttu. Mikäli koiran ottamista on tarkoin harkittu, siihen ja sen sopeuttamiseen ollaan valmiita panostamaan, odottaa Kaila innoissaan hakemustasi!

Viipurin koirat - Kaila 13.4.2018

Viipurin koirat - Kaila ja Kiana 2.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.