Lilu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 2017

11.11.2019
Ihana Lilu sai kodin Seinäjoelta.

2.11.2019
Viipurin Koirat testautti Lilun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Lilulta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, borrelioosi, ehrlichioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens).

Lilu on valmis pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan omaan kotiin.

19.10.2019
Ystävällinen Lilu löytyi maantienvarrelta. Lilu on mitä mukavimman oloinen koira, josta saa taatusti sään kestävän lenkkikaverin.

Elokuussa ajaessamme Viipuriin huomasimme kaksi koiraa harhailemassa vilkkaasti liikennöidyllä Viipurin maantiellä. Muutama viikko sitten, juuri samaisesta kohdasta, löytyi auton alle jäänyt kuollut koira. Hieman alkuun epäröiden Lilu tuli luoksemme kutsuttaessa, mutta sen seurassa ollut kaveri ei kiinni antanut vaan pötki pakoon metsään. Hieman häkeltynyt Lilu seurasi hihnassa nätisti autoon. Olgan tarhalle automatka taittui hienosti herkkuja napostellen ja ikkunasta ulos katsellen. Olga yritti etsiä venäläisen sosiaalisen median kautta Lilun omistajaa, mutta kukaan ei tätä mukavaa tyttöä kaivannut.

Lilulla vaikuttaisi olleen aiemmin koti, sen verran tottuneen oloinen se on ihmisten kanssa touhuamiseen. Olgan kodin sisätiloissa Lilu osaa olla hienosti, ja tyttö jopa välillä nukkua pötköttää Olgan pedissä pää tyynyllä. Lilu tulee hyvin toimeen kissojen kanssa. Hihnalenkeille tarhan ulkopuolelle Lilu lähtee aina mielellään ja kävelee tottuneen oloisesti hihnassa. Innokkaasti ruohotupsuja haistellessa Lilu innostuu välillä vetämään hihnassa. Muiden koirien kanssa Lilu vaikuttaa tulevan hyvin toimeen, mutta tarvittaessa osaa pitää myös puolensa esimerkiksi kun ruokaa on jaossa.

Reipas Lilu on nähnyt maailmaa tarhan ulkopuolella ja on jo moniin asioihin tottuneen oloinen. Uuden kodin tulee kuitenkin olla valmis opettamaan Lilulle mahdollisesti puuttuvia kotikoiran taitoja, kuten yksin olemista ja sisäsiisteyttä. Lilu saattaisi omata riistaverisyyttä jonkin verran. Reippaan ja itsenäisen oloinen Lilu soveltunee niin kaupunkiin kuin maallekin. Lilu on sterilisoitu Viipurin Koirien tuella ja se kävi klinikalla aktiivien kyydillä.

Lilulta on testattu negatiivisiksi seuraavat taudit: anaplasmoosi, borrelioosi, ehrlichioosi, babesioosi, leishmanioosi, sydänmato sekä Dirofilaria repens.

Viipurin koirat - Lilu 13.8. & 17.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.