Minou

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi/suureksi
Syntymäaika: 7/2019

19.12.2019
Minou sai kodin Vihdistä.

14.12.2019
Viipurin Koirien aktiivit käyttivät Minoun sterilisoitavana Viipurin keskustassa sijaitsevalla klinikalla.

Leikkauksessa paljastui, että se oli syönyt soraa/kiviä, jotka poistettiin sen suolistosta samassa yhteydessä.

1.12.2019
Viipurin Koirat testautti Minoun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Minoulta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, borrelioosi, ehrlichioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens). Minou on valmis pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan omaan kotiin.

23.10.2019
Suloinen ja kaunis Minou on ystävällinen ja utelias pentu. Minou löydettiin autioituneesta talosta sisarustensa kanssa syksyllä.

Syksyllä venäläisessä sosiaalisessa mediassa kiersi kuvia viidestä oman onnensa nojasta löytyneestä pennusta. Vaikka Olga oli juuri saanut pihansa tyhjennettyä edellisistä pennuista, ei hän voinut olla auttamatta viisikkoa. Niinpä ne jo pian matkasivat Olgan luokse asustellen nyt omassa ulkoaitauksessaan Olgan pihalla.

Minou ja sen todennäköiset sisarukset MutikainenMoia, Melvin ja Mushu ovat onneksi kaikki reippaita ja ihmisrakkaita pirpanoita. Minou ilahtuu kovasti tarhavieraiden saapumisesta ja muiden pentujen tavoin juoksentelee vieraiden jaloissa häntä heiluen. Vaikka Minou on innoissaan, ei se revi ja rieku vaan saadessaan rapsuttavan käden luokseen jää se niille sijoilleen istuskelemaan rauhassa ja nautiskelemaan. Välillä Minou taas suuntaa muihin puuhiin, mutta palaa taas vierelle uteliaana seuraamaan mitä seuraavaksi tapahtuu. Iloisen rapsuttelu- ja leikkituokion jälkeen alkaa jo pienellä väsy painaa ja Minou painelee sisälle mökkiin lämpimään pentuläjään nukkumaan.

Pentujen menneisyydestä ei ole tarkempia tietoa. Vaikka ne ovatkin löytyneet jonkin hylätyn talon raunioista, ovat ne sosiaalisia, reippaita ja ihmisiin tottuneita. Todennäköisempää on, että joku on ne sinne tai lähistölle käynyt hylkäämässä, sillä ilman ihmiskontakteja ne eivät ole varttuneet. Kotikoiran elämästä ne silti tuskin tietänevät mitään, joten kaikkia asioita hihnassa kulkemisesta sisäsiisteyteen täytyy lähteä opettelemaan nollasta. Lyhyen elämänsä aikana ne eivät välttämättä ole ehtineet nähdä paljoa, joten moni uusi asia tai tilanne voi alkuun kummastuttaa tai jännittää. Pentujen emosta ei ole tietoa, mutta aikuisina niistä kasvaa keskikokoisia koiria.

Viipurin koirat - Minou 21.11.2019

Viipurin koirat - Minou 12. & 17.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.