Maaru

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

7.11.2020
Maaru palautui yhdistykselle, mutta löysi nopeasti uuden kodin Nurmijärveltä.

6.10.2019
Maaru sai kodin Espoosta.

26.7.2019
Hurmaava Maaru harjoittelee kotikoiran elämää hoitopaikassaan Espoossa.

12.7.2019
Kaikki Maarulta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Maarulta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Maarun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Viipurin koirat - Maaru 9.7.2019

16.6.2019
Suloiseen ja ystävälliseen Maaruun ei voi olla ihastumatta. Maaru on reipas ja ihmisrakas pentu, joka viipottaa iloisena vieraita vastaan.

Kolmikko Maaru, Massu ja Micha löytyivät eräänä päivänä Olgan portin takaa pahvilaatikkoon jätettyinä. Olga ei voinut muutakaan kuin ottaa pennut suojiinsa toivoen, että ne pääsisivät jatkamaan matkaansa jossain vaiheessa kohti omia kotejaan Suomeen. Kaikki kolme ovat onneksi reippaita, ihmisrakkaita ja uteliaita vipeltäjiä kuten pentujen kuuluukin olla, joten toivottavasti niiden ei tarvitsisi kovin pitkään asua koiratarhalla. 

Paahteinen, yli 30 asteen helle tuntuu ja näkyy myös koirissa. Pennut lekottelevat varjossa, mutta ihmisiä nähdessään ne säntäävät riemuissaan aidalle heiluttamaan häntäänsä. Maaru tulee samantien vieraiden luokse eikä mistään arkailusta ole tietoakaan. Sen häntä heiluu ja pienet tassut kipuavat kohti syliä. Innokas kieli haluaisi vain antaa suukkoja. Sylissä oleminen ei vaikuta olevan Maarulle mikään uusi asia, mutta paikoillaan pysymisen sijaan tyttö valitsisi mieluummin pentupainiin osallistumisen alhaalla maan tasossa. Maaru vaikuttaa sosiaaliselta ja reippaalta pennulta, joka on kovin kiinnostunut ihmisistä ja suhtautuu uusiinkin tapaamiinsa ihmisiin luottavaisesti ja suurella ilolla.

Meillä ei ole tietoa pentujen menneisyydestä, mutta ihmisiin tottuneina ja pahvilaatikossa Olgan portin taakse jätettyinä ne ovat todennäköisesti hylätty Olgan luokse kodista. Olgan luona pennut asuvat ulkoaitauksessa, joten kotikoiran elämä on niille vierasta. Tulevalta kodilta onkin löydyttävä aikaa ja halua paneutua erilaisten taitojen, kuten sisäsiisteyden, hihnassa kävelyn ja yksin olemisen harjoitteluun. Pentu tuo valtavasti iloa ja elämää perheeseen, mutta samaan pakettiin kuuluu myös pissalätäköiden siivoamista, jyrsittyjä huonekalujen kulmia ja maisteltuja kenkiä. Milloin mitäkin jekkuja omistajan pään menoksi. Nuoren koiran kanssa elämä voi myös välillä olla yhtä ylä- ja alamäkeä, joten mietithän huolella tulevia vuosiasi ja sitä, että koira varmasti mahtuu niihinkin. Mikäli päätös on jo tarkkaan harkittu ja varma, odottaa ihana Maaru innoissaan jo hakemustasi!

Viipurin koirat - Maaru 27.6.2019

Viipurin koirat - Maaru 8.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.