Ipana

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 48 cm, 16 kg)
Syntymäaika: 8/2014

2.9.2019
Ipana sai kodin Lappeenrannasta.

1.7.2019
Iloinen ja leikkisä Ipana etsii uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen takia.

Itsevarmalla pojalla riittää energiaa vaikka muille jakaa, joten uutta kotia etsitään alueelta, jossa on tilaa temmeltää ja sellaisesta kodista, jossa jaksetaan touhuta ja harrastaa. Reipas koirakaveri, joka ei pientä päsmäröintiä säikähdä, voisi olla Ipanan mieleen, mutta reippaana ja sopeutuvaisena poikana pärjäisi varmasti ainoa koirana, kunhan aktiviteetteja ja muita koirakontakteja on riittävästi. Ipana on tottunut autossa matkustaja. Mikäli tekemistä ei ole riittävästi, Ipana turhautuu ja saattaa keksiä omia projekteja sisätiloissa. Energisyydestä huolimatta rauhoittuminenkin onnistuu ja kultainen Ipana tykkää köllötellä oman ihmisen kainalossa.

Ipana on suhtautunut ystävällisesti muihin eläimiin ja lapsiin. Hihnalenkit kaupunkiympäristössä voivat olla haastavia useiden kiinnostavien ärsykkeiden takia ja jotkin hoitotoimenpiteet, kuten kynsien leikkaaminen, vaativat vielä rauhallista totuttelua. Ipana on herkkävatsainen kaveri, mutta ollut muuten hyvin terve.

Jos sinulla on tarjota aktiivinen koti sekä oma kainalopaikka valloittavalle Ipanalle, tutustu adoptioehtoihin ja täytä adoptiohakemus. Ipanaa pääsee tapaamaan Vantaalla.

Ipanan yhteyshenkilö toimii Tanja.

5.1.2015
Ipana haettiin omaan kotiin.

23.12.2014
Joulupukki kuuli Ipanan toiveet ja pieni poika on nyt hoidossa Vihdissä.

8.11.2014
Voi pientä ja iloista Ipanaa! Ipana vaikuttaa avoimelta ja ystävälliseltä pennulta, joka uteliaana tutkii ja tarkkailee vieraita nauttien koko sydämellään saamistaan rapsutuksista.

Ipana on hylätty marraskuun alussa Irinan tarhalle. Emme tiedä, miksi joku on halunnut tästäkin iloisesta ja suloisesta pennusta eroon, mutta ainakin Ipanalla on nyt mahdollisuus löytää rakastava ja kunnollinen koti Suomesta.

Tapaamme Ipanan ensimmäisen kerran marraskuun alussa. Sää ei ole aurinkoisimmasta päästä vaan tuuli puhaltaa vihlovasti ja sataa kylmää tihkuvettä. Suurin osa pennuista lämmittelee sisällä kopin suojissa, mutta Ipana on toista maata. Pikkuinen vähät välittää kylmästä säästä vaan tulee lähes ainoana pentuna tervehtimään meitä häntä innostuksesta heiluen. Ipana on ihan haltioissaan, kun se nostetaan syliin eikä malttaisi olla sekuntiakaan paikoillaan vaan onnellisena keskittyy antamaan pusuja minkä kerkiää. 

Ipana vaikuttaa iloiselta, avoimelta ja reippaalta pojalta. Se unelmoi ihmisestä, joka pitäisi siitä hyvää huolta läpi sen elämän, ja jolle se saisi antaa kaiken sen rakkauden mitä annettavissa on. Lämmin peti, kunnollinen ruoka ja oman ihmisen turvallinen kainalo ovat asioita, mistä tämä poika antaisi mitä vain. Ipana ei kuitenkaan halua joutua enää koskaan hylätyksi, joten adoption tulee olla tarkkaan harkittu päätös. Olethan valmis sitoutumaan poikaan koko sen loppuelämäksi?

Viipurin koirat - Ipana 29.11.2014

Viipurin koirat - Ipana 8.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.