Thora

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (21 kg)
Syntymäaika: 12/2015

9.5.2019
Thora sai kodin Hämeenlinnan seudulta.

9.8.2019
Siro ja leikkisä Thora on kolmevuotias tyttö, jonka perhe muutti maasta, joten Thora etsii nyt toistamiseen loppuelämän kotia.

Thora saapui Suomeen kotihoitoon neljän kuukauden ikäisenä pentuna keväällä 2016 siskonsa Eddan kanssa ja löysi pian kodin Tampereelta lapsiperheestä, jossa on tottunut olemaan ainoana koirana ja huomion kohteena. Kun Thoran rakastama perhe muutti pois, Thoran onneksi tyttö pääsi samaan hoitopaikkaan Kirkkonummelle, jossa oli ollut hoidossa jo pentuna. Hoitopaikassa iloisella ja leikkisällä Thoralla on neljä koirakaveria, joiden kanssa Thora tykkää leikkiä ja riehua. Hoitopaikassa on myös kissoja, joiden kanssa Thora tulee toimeen hyvin. Eniten Thora rakastaa kuitenkin ihmisiä ja toivookin löytävänsä kodin perheestä, josta löytyisi useampikin rapsuttaja. 

Kaunis Thora tykkää liikkumisesta ja toivoo perhettä, jonka kanssa pääsee lenkkeilemään ja nauttimaan ulkoilusta.

28.6.2016
Thora sai kodin Tampereelta.

20.5.2016
Thora on hyvin leikkisä, avoin ja iloinen nuori tyttö. Thora odottaa kotiehdokkaita Kirkkonummella.

Thora on kovin ihmisrakas, tasapainoinen ja iloinen tyttö. Se rakastaa leluilla leikkimistä ja tietysti kaikenlaista muuta puuhailua ihmisten kanssa. Reippaana tyttönä Thora sopeutunee myös lapsiperheeseen. Thora osaa kyllä olla myös pentumainen höseltäjä, joten se tarvitsee vielä arkisten perustaitojen opettelua, kuten etteivät ihmisten kädet kuulu lelujen joukkoon.

Thoran hoitopaikassa on kolme vanhempaa koiraa, sisko Edda sekä kissoja. Thora suorastaan palvoo hoitopaikan toista vanhempaa urosta, joten Thora unelmoi sellaisesta kodista, jossa sillä olisi mukava poikakoira kaverina. Toisille nartuille Thora osaa välillä olla vähän kipakka, joten siksi ensisijassa emme suosittele sitä toisen tytön kaveriksi. Thora osaa jäädä yksin koirakavereiden kanssa, mutta täysin yksinolemista ei ole harjoiteltu. Koiriin tottuneiden kissojen kanssa Thora tulee hyvin juttuun. Thora on sisäsiisti työpäivien mittaisen ajan.

Thora on kaunis, iloinen ja sympaattinen tyttö, josta kasvaa vielä hieno koirakaveri jollekin onnekkaalle!

21.4.2016
Thora pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa oma kotia Kirkkonummella.

14.4.2016
Thora on rauhallinen ja ihmisrakas tyttö. Vielä kun löytyisi se oma omistaja, joka osaisi arvostaa ihanaa Thoraa!

Thora ja sen sisko Edda päätyivät hylättyinä Irinan tarhalle. Tyttöjä on vaikea ensisilmäyksellä uskoa siskoksiksi, mutta niinhän se on, että sekarotuiset voivat näyttää välillä hyvinkin erilaisilta yhteisestä taustasta huolimatta. Thora on siskoaan selvästi pienempi ja se jäänee keskikokoiseksi aikuisena.

Siskonsa tapaan Thora on vielä hyvin rauhallinen tyttö. Thora kyllä menee vilkkaampien pentujen vanavedessä, mutta se ei ala kinastella ihmisten huomiosta tai muutenkaan tee itseään liikaa tykö. Kun Thoran kanssa pääsee hetkeksi seurustelemaan kahdestaan, saa huomata, miten sympaattinen ja ihmisrakas tyttö se onkaan.

Emme tiedä, mitä rotuja Eddassa ja Thorassa on. Uuden omistajan tulee kuitenkin varautua siihen, että Thorasta voi kotioloissa kuoriutua huomattavasti nykyistä energisempi pentu. Sopivassa määrässä liikuntaa, aktivointia ja koulutustuokioita, niin Thorasta varttuu fiksu ja filmaattinen tyttö aikuisenakin!

Viipurin koirat - Thora 3.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.