Tiana

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

12.12.2019
Tiana muutti Espooseen!

26.11.2019
Tiana testattiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta ja kaikki olivat negatiivisia.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), Mycoplasma haemocanis, Hepatozoon canis ja leishmanioosi.

19.10.2019
Tiana on kovin kiinnostunut ihmisistä, mutta välillä pieni ujous iskee. Tiana haluaisi pian omaan kotiin reipastumaan.

Tiana ja sen sisko Trixi hylättiin Irinan tarhalle syksyllä. Kauniin mustat siskokset ovat nyt tovin odotelleet uutta kotia ja vihdoin koitti se aika, kun kotien etsiminen voidaan aloittaa myös Suomesta. Toivottavasti siskoksilla kävisi tuuri ja kodit löytyisivät ennen kunnon pakkasia.

Tiana on siskoksista mustempi. Se on myös Trixiä hieman ujompi. Molemmat siskot tulevat kyllä luokse ja häntää heiluttaen ilahtuvat kovasti huomiosta. Mutta siinä missä Trixi haluaa syliin ja kaipaa silityksiä, pakittaa Tiana vähän kauemmas ja katselee sieltä kun huomaa, että sitä yritetään koskea. Kuvaamisen ja madottamisen ajaksi Tianan saa kyllä napattua syliin. Sylissä oleminen on siitä vähän jännittävää, mutta kiltisti se silti malttaa siinä olla.

Tiana asuu nyt pentulaumassa ja siellä se tulee hienosti kaikkien pentujen kanssa juttuun. Vähän varovaisena tyttönä Tiana mieluummin väistää kuin alkaa sanoa takaisin, jos jostain asiasta meinaa tulla nokkapokkaa.

Aikuisena Tianasta kasvaa keskikokoinen tyttö. Koska Tiana ainakin vielä ujostelee vähän ihmisiä, toivomme kovasti, että se pääsisi pian Suomeen. Yleensä tällaiset uteliaat, mutta vähän epävarmat pennut reipastuvat kotioloissa nopeasti. Kiva koirakaveri odottamassa olisi iso plussa reipastumisen kannalta. Aivan vilkkaimpaan kaupungin keskustaan Tiana ei halua muuttaa, ettei ulkoilusta tule sen mielestä liian jännittävää puuhaa.

Tianasta kuoriutuu varmasti vielä oikea sydänkäpynen, kunhan se pääsisi tarhan melskeestä omaan kotiin. Kenen elämästä löytyisi Tianan mentävä aukko?

Viipurin koirat - Tiana 30.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.