Uljas

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

26.9.2019
Uljas sai kodin Alavudelta.

10.9.2019
Kaikki Uljakselta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. Uljas olisi nyt valmis matkustamaan omaan kotiin ja toivookin, että onni potkaisisi.

Uljakselta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Uljaksen rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

12.8.2019
Reipas luppakorvainen Uljas rakastaa ihmisiä ja toivoo oman kodin löytyvän pikaisesti ennen syksyn viimojen saapumista.

Uljas tervehtii yhtä innokkaasti kaikki ihmiset, oli hän sitten ennestään tuttu tai tuiki tuntematon - iloiset hännän huiskutukset ja pikku pusut kuuluvat reippaan pojan mielestä jokaiselle. Uljaksen luottamus ihmisiä kohtaa ei onneksi ole kärsinyt, vaikka hylkäämisestä Uljakselle ja sen sisaruksille on ehtinyt kertyä kokemusta.

Pennut löytyivät heinäkuun alussa Viipurin ja Sokolinskojen (ent. Nuoraa) väliseltä alueelta. Entinen perhe oli päättänyt laittaa pennut pahvilaatikkoon ja hylätä ne metsätien penkalle yksin selviytymään. Onneksi pennut olivat pahvilaatikosta päässeet ulos ja paikalle sattunut löytäjä huomasi vikkelät koirat juoksentelemassa tiellä. Hyväkuntoiset pennut olivat löydettäessä ilmeisen hiljattain hylättyjä. Löytäjät postasivat pennuista videon someen ja Olga lupasi ottaa ne luokseen. Siitä lähtien reippaat sisarukset UljasUskoUnelmaUlpu ja Ulla ovat saaneet kasvaa Olgan tarhalla.

Iloisesta Uljaksesta saa varmastikin mukavaa seuraa kävelylenkeille ja ehkäpä myös jokin koiramainen harrastus saattaisi olla Uljaksen mieleen. Kodin tulee positiivisin menetelmin opastaa Uljasta kotikoiran jutuissa, ne ovat pienelle pojalle vielä aivan tuiki tuntemattomia. Sisäsiisteys, hihnakävely, yksinoleminen ja monet muut tärkeät asiat. Reippaan Uljaksen koti voisi sijaita monenlaisissa ympäristöissä kaupungista maaseutuun. Tärkeintä Uljakselle on löytää sitoutunut koti, joka ei tule sitä hylkäämään enää koskaan ja tulee rakastamaan yhtä paljon tätä pientä poikaa kuin Uljas rakastaa ihmisiä.

Viipurin koirat - Uljas 9.8.2019

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.