Suhina

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2018

4.2.2019
Suhinan kuulumisia omasta kodista:

"Suhinalla eli Sannilla on mennyt uudessa kodissaan hyvin. Sanni asuu omakotitalossa kahden aikuisen sekä kahden koirakaverin, Noran ja Akun kanssa. Perheeseen kaivattiin leikkisälle Akulle peuhukaveria ja ujommalle Noralle rohkaisijaa ja niinhän siinä kävikin, että Nora on alkanut leikkimään. Sisäsiisteyttä on harjoiteltu kovasti ja siinä on edistytty. Pieni epävarmuus Sannilla näkyy (ja kuuluu) välillä kimeänä haukkumisena. Toisaalta, maalle mahtuu ääntä. :) Sanni on oikein rakastettava perheenjäsen."

7.1.2019
Suhina sai kodin Jämsästä.

21.12.2018
Suhina pääsi ihmettelemään kotikoiran elämää hoitopaikkaan Helsinkiin.

19.12.2018
Kaikki Suhinalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. Suhinalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Suhinan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

4.12.2018
Kaunis Suhina on suloinen ja hellyttävä pentu. Vaikka vähän jännittää, syli on Suhinan mielestä silti varsin mukava paikka.

Sisarukset SipsuSikuriina, Sintti, Suhina ja Sulevi päätyivät Olgan luokse syksyllä. Ne syntyivät kotikoiralle ei-toivottuina pentuina, joista haluttiin eroon. Olga suostui ottamaan viisikon vastaansa ja hyvä niin, sillä muuten karvapalleroiset vaeltelisivat todennäköisesti ilman suojaa Viipurin kaduilla.

Pörheäkorvainen Suhina ei jää huomaamatta. Viehkeä Suhina on iloinen saadessaan vieraita ja heiluttaa riemastuneena häntäänsä. Suhina säntää ensimmäisenä tutun Olgan luokse ja kiepsahtaa onnessaan tämän syliin. Vieraat jännittävät vähän tyttöä, mutta tutun ihmisen ja tuttujen koirakavereiden lomasta Suhinakin uskaltaa tulla haistelemaan. Sylissä Suhina istuu vähän hämmentyneen oloisena. Kun tyttöä hellästi rapsuttelee ja sille juttelee mukavia, ei Suhinalla ole enää mikään kiire lämpimästä sylistä pois vaan se jää mielellään jatkamaan sylihoitoa.

Saapuessaan Olgan luokse suurin osa sisaruksista oli suht reippaita. Olgan luona käy harvakseltaan vieraita eikä pienestä aitauksesta käsin maailmaa pääse juuri näkemään saati kokemaan. Valitettavasti se tarkoittaa usein pienten pentujen kohdalla sitä, että kuukausi kuukaudelta on helpompia aristua kuin reipastua uusia asioita ja ihmisiä kohtaan. Näin on vähän päässyt käymään myös Suhinan ja sen sisaruksien kohdalla. Senpä vuoksi olisikin tärkeää, että kun viisikko on tulovalmis ne pääsisivät mahdollisimman pian muuttamaan omiin koteihin tai hoitopaikkoihin.

Koska pennut ovat eläneet Olgan pihapiirissä ulkoaitauksessa, ei niillä ole kokemusta sisällä asumisesta tai kotikoiran tavoista. Kaikkia taitoja, kuten esim. sisäsiisteyttä, hihnassa kävelemistä ja yksin olemista, on lähdettävä harjoittelemaan alusta lähtien. Koska Suhina on hitusten varovainen tyttö, etsitään sille toistaiseksi kotia missä sitä odottaisi kiva koirakaveri. Reippaasta koirakaverista on hyvä ottaa esimerkkiä ja se antaa myös paljon tukea alun sopeutumiselle. Pentujen emo on pikkukoira, mutta pidempisäärinen Suhina taitaa olla perinyt enemmän tuntemattoman isän geenejä. Suhina saattaakin kasvaa siroksi keskikokoiseksi tytöksi.

Viipurin koirat - Suhina 15.11.2018

Viipurin koirat - Suhina 6.12.2018

Viipurin koirat - Sipsu, Suhina & Sintti 15.11.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.