Samoa

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

29.11.2019
Samoa muutti omaan kotiin Klaukkalaan.

13.11.2019
Samoa pääsi sijaiskotiin Kirkkonummelle.

5.11.2019
Samoalle tehtiin tautitestit oman kodin toivossa. Kaikki Samoalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Samoalta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), babesioosi ja Mycoplasma haemocanis. Viipurin Koirat testasi myös Samoan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta. Samoa on valmis muuttamaan Suomeen, kunhan sopiva koti löytyy.

Samoa kastroitiin.

8.10.2019
Iloinen Samoa ei tiedä mitään parempaa kuin ihmiset! Samoa on oikein reipas ja suloinen pentu, jolle toivoisi pian omaa kotia.

Laikukkaat sisarukset Samoa ja Sade ovat peräisin Poljanyn (ent. Uusikirkko) kylästä ja päätyivät Irinan tarhalle loppukesästä. Sisarusten menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta veli Samoa on hyvin reipas ja ihmisrakas eikä sisko Sadekaan pahasti reippaudessa jälkeen jää. Samoa jakaa aitauksen monen muun nuoren koiran ja pennun kanssa. Vaikka se on kooltaan melko pikkuruinen poika, ei se jää toimettomaksi isompien jalkoihin saadessaan ihmisvieraita luokseen. Pienet etutassut pyrkivät määrätietoisesti syliin ja häntä väpättää onnellisena kuin viimeistä päivää. Samoa on päässyt myös harjoittelemaan hihnakävelyä, joka sujui varsin mallikkaasti ensikertalaiseksi.

Syksyn edetessä tarha muuttuu aina vain rankemmaksi paikaksi elää. Samoa toivoisi kovasti pääsyä omaan, kunnolliseen kotiin, sillä tarhalle jäädessä himmenee toivo valoisasta ja onnellisesta tulevaisuudesta. Pojan toiveissa olisi löytää ymmärtäväinen ihminen, sillä Samoa ei välttämättä ole milloinkaan asunut sisällä kotona eivätkä kotikoirantaidotkaan ole sille ennestään tuttuja. Koirakaverista Samoa varmasti ilahtuisi ja siitä olisi hyötyä alun sopeuttamisessa, mutta ehdoton kriteeri se ei ole. Reippaasta Samoasta voisi olla monenlaiseen ympäristöön ja perheeseen. Samoa on melko siro eikä siitä kasva aikuisena suurta koiraa. Keskikokoinen tai siro keskikokoinen poika. Sen hampaissa on jonkinasteinen kiillevaurio, joten tulevan omistajan on varauduttava eläinlääkärikuluihin.

Viipurin koirat - Samoa 22.9. & 2.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.