Lene

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2018

23.4.2019
Lene sai kodin Helsingistä.

4.4.2019
Lene pääsi harjoittelemaan kotikoiran elämää ja odottelee hakemuksia sijaiskodissaan Tuusulassa.

2.4.2019
Lene osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

25.3.2019
Lenelle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

27.2.2019
Iloinen Lene juosta viipottaa oitis tarhakävijöitä vastaan. Lene vaikuttaa kovin reippaalta, ihmisrakkaalta ja ihanalta tytöltä.

Se ei kuitenkaan riittänyt Lenen aiemmalle omistajalle, sillä tyttö hylättiin hiljattain Irinan kotipihalle. Kun ihmisrakas, rohkea ja reipas pentu löytyy tarhanpitäjän oven takaa, kyse on tuskin sattumasta. Leneä ei kukaan kaivannut ja niin sen matka jatkui tarhalle. Vaikka tarha on kaikkea muuta kuin ihanteellinen ja turvallinen kasvuympäristö pienelle pennulle, on se kuitenkin Lenen ainoa mahdollisuus parempaan elämään.

Lenellä on aitauksessa kavereinaan muutama muu pentu ja yksi aikuinen pikkunarttu. Lene vaikuttaisi tulevan mukavasti kaikkien kanssa toimeen. Se seurailee uteliaana tarhan tapahtumia pienen verkkoaidan läpi ja ilahtuu kovasti ihmisseurasta. Lenellä on selvästi jo aiempaa kokemusta ihmisten kanssa olemisesta eikä se säiky vieraita ollenkaan. Sylissä Lene istuu kauniisti rimpuilematta vaikka ehkä ihan vähän siinä kökkiminen kummastuttaakin.

Lenen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta sosiaalisena ja reippaana pentuna sillä on hyvät mahdollisuudet vielä onnelliseen elämään Suomessa. Kunhan vain oma koti jostain löytyisi. Tulevan omistajan on varauduttava opettamaan Lenelle kaikki kotikoiran taidot a:sta ö:hön, sillä niistä pieni Lene ei ymmärrä vielä mitään. Lene etsiikin sellaista omistajaa, jolta ei aika ja ymmärrys ihan hetkessä lopu! Lene odottaa jo toiveikkaana milloin matka omaan kotiin alkaa.

Viipurin koirat - Lene 16.2.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.