Micha

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

25.7.2019
Micha sai kodin Espoosta.

12.7.2019
Kaikki Michalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Michalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Michan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

16.6.2019
Voi että. Kukas ihanuus siinä oikein mennä tepsuttaa? Ihmisrakas, iloinen ja hellyttävä Micha on jotain aivan liian ihanaa.

Kolmikko Maaru, Massu ja Micha löytyivät eräänä päivänä Olgan portin takaa pahvilaatikkoon jätettyinä. Olga ei voinut muutakaan kuin ottaa pennut suojiinsa toivoen, että ne pääsisivät jatkamaan matkaansa jossain vaiheessa kohti omia kotejaan Suomeen. Kaikki kolme ovat onneksi reippaita, ihmisrakkaita ja uteliaita vipeltäjiä kuten pentujen kuuluukin olla, joten toivottavasti niiden ei tarvitsisi kovin pitkään asua koiratarhalla.

Michalta ei innokkaita rapsuttelijoita ja sylittelijöitä puutu, se on ihan varma. Pieni Michakaan ei pistä pahakseen, sillä se ei tiedä mitään parempaa kuin ihmiset. Micha vipeltää nopeasti portille vastaan tulijoita ja nostaa pehmoiset pörrötassunsa vasten jalkoja. Huomiota haetaan pentumaiseen tapaan hyppien, kurottelemalla etutassuja kohti ja suukkoja jaellen. Miltään riiviöltä Micha ei kuitenkaan vaikuta, ainakaan vielä, ja vaatteiden lahkeet jätetään kiltisti rauhaan. Vaikka paahtava helle varmasti verottaakin pentujen jaksamista, löytyy Michalta silti jaksamista leikkeihin muiden pentujen kanssa. Micha vaikuttaa kovin ihmisrakkaalta, reippaalta ja mukavalta pennulta, joten toivottavasti tarha-aika päättyisi yhtä pian kuin alkoikin.

Meillä ei ole tietoa pentujen menneisyydestä, mutta ihmisiin tottuneina ja pahvilaatikossa Olgan portin taakse jätettyinä ne ovat todennäköisesti hylätty Olgan luokse kodista. Olgan luona pennut asuvat ulkoaitauksessa, joten kotikoiran elämä on niille vierasta. Tulevalta kodilta onkin löydyttävä aikaa ja halua paneutua erilaisten taitojen, kuten sisäsiisteyden, hihnassa kävelyn ja yksin olemisen harjoitteluun. Pentu tuo valtavasti iloa ja elämää perheeseen, mutta samaan pakettiin kuuluu myös pissalätäköiden siivoamista, jyrsittyjä huonekalujen kulmia ja maisteltuja kenkiä. Milloin mitäkin jekkuja omistajan pään menoksi. Nuoren koiran kanssa elämä voi myös välillä olla yhtä ylä- ja alamäkeä, joten mietithän huolella tulevia vuosiasi ja sitä, että koira varmasti mahtuu niihinkin. Mikäli päätös on jo tarkkaan harkittu ja varma, odottaa ihana Micha innoissaan jo hakemustasi!

Viipurin koirat - Micha 8.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.