Kuka

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

8.7.2019
Kuka sai kodin Espoosta.

13.6.2019
Valloittava Kuka matkasi hoitopaikkaan Espooseen ihmettelemään kotikoiran elämää.

7.6.2019
Kuka on ystävällinen, reipas ja ihmisrakas pentu Olgan tarhalta. Kuka on jo matkustusvalmiina - vain oma koti puuttuu!

Lapsiperhe toi Kukan Olgan luokse. Kuka ei kuitenkaan ollut heidän koiransa vaan joku tuntematon nainen oli tyrkännyt Kukan ulkona leikkiville lapsille. Lapset olivat vieneet koiranpennun kotiinsa, mutta vanhemmat eivät antaneet heidän pitää pentua. Niinpä Kuka jatkaa nyt oman kodin etsintää Olgan luota.

Kuka ei arastele ihmisiä vaan tulee reippaasti tervehtimään saapuneita vieraita. Valkoinen pallero pyörii jaloissa häntä väpättäen ja katselee ylöspäin silmät tuikkien vieraita kasvoja. Kuka nousee kevyesti syliin ja viihtyy hyvin rapsuteltavana. Ihmiset, olivatpa ne vieraita tai tuttuja, tuntuvat olevan ihaninta Kukan pienessä maailmassa. Isossa koiralaumassa Kuka vaikuttaisi pärjäävän hyvin ja puikkelehtii ketterästi joukossa mukana. Kukan menneisyydestä ei ole enempää tietoa, mutta voi vain ihmetellä miksi joku on halunnut hylätä näin ihanan pennun. Ehkä pennunhoito koettiin enemmän taakkana kuin ilona, ja sen vuoksi Kuka hylättiin kodistaan.

Kuka haluaa löytää itselleen motivoituneen ja sitoutuneen omistajan. Koska emme tiedä Kukan elämän alkuvaiheista, on tulevan omistajan tärkeää valmistautua siihen, että jotkin uudet asiat ja tilanteet voivat Kukaa alkuun jännittää. Pienen pennun kanssa elämiseen kuuluu pissa- ja kakkavahinkojen siivoamiset ja sisäsiisteyden opettelu. Hihnassa kävely voi olla Kukalle vieras asia, samoin kuin yksin oleminen. Kuka vaikuttaa reippaalta, sosiaaliselta ja iloiselta pennulta, jonka elämä on vasta alkanut. Mahdollisuuksia täynnä. Kunpa jostain löytyisi tytön arvoinen koti, joka ymmärtää että pieni ja suloinen Kuka tuo mukanaan myös suuren vastuun. 

Kuka on valmiina valloittamaan oman kodin! Kukan rabiesvasta-ainetaso on testattu ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml.

Viipurin koirat - Kuka 8.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.