Fender

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2019

3.7.2019
Fender kurvasi Suomeen omaan kotiin hoitopaikan kautta. Fender sai kodin Turusta.

7.6.2019
Kaikki Fenderiltä testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Fenderiltä testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), babesioosi ja leishmanioosi. Lisäksi Viipruin Koirat testasi Fenderiltä rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml.

26.4.2019
Fender on reipas ja hyvin ihmisrakas pieni tirppana, jonka päivän paras hetki on tarhavieraiden saapuminen! Suloinen Fender odottaa Olgan luona omaa kotia.

Tammikuun alussa venäläisessä sosiaalisessa mediassa kuulutettiin apua emokoiralle ja sen pennuille. Parrakas narttukoira oli ilmestynyt autokorjaamon pihapiiriin Pietarissa ja synnyttänyt siellä. Korjaamon työntekijöt olivat sanoneet, että antavat pennuille muutaman päivän aikaa ja sitten ne hukutetaan. Onneksi pennuille järjestyi kuitenkin kotihoitopaikka, jossa ne asuivat niin pikään, että ehtivät saamaan rokotukset useampaan kertaan jonka jälkeen ne muuttivat Olgan luokse. Pennut asuivat lapsiperheessä ja niiden kanssa harjoiteltiin myös hihnassa kävelemistä. Iloinen kuuden katras Fedra, FloraFanniFallaFedo ja Fender ovat pian valmiita oman kodin valloitukseen.

Fender on pentueen pienikokoisimmasta päästä. Vaikkei tassuissa ja kropassa olekaan jyhkeyttä yhtä paljon kuin joillain muilla pentueesta, ei Fender jää kakkoseksi namijonossa. Ei todellakaan. Fender on oikein ahne ja ehtiväinen poika. Sylissä Fender malttaa istua rauhassa siihen saakka, kunnes jotain hyvää lupaava ripinä ja rapina voimistuu sen verran, että alas on päästävä. Fender vaikuttaa kovin ihmisrakkaalta, reippaalta ja kivalta pennulta, jonka toivoisi pian matkustavan pois tarhalta omaan kotiinsa.

Fenderistä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Kaikkien sisarustensa tapaan Fender on reipas ja ihmisrakas pentu, joka voisi soveltua monenlaiseen perheeseen ja asuinympäristöön. Vaikka Fenderillä on jotain kokemusta esimerkiksi hihnakävelystä, on tulevan omistajan varauduttava opettamaan pojalle vielä monia kotikoirantaitoja, kuten yksin olemista ja sisäsiisteyttä. Olgan luona pennut asuvat ulkoaitauksessa ja ne ovat viettäneet tähänastisen elämänsä syntymästänsä saakka koiraseurassa. Tärkeintä on, että Fenderille löytyy sitoutunut ja ymmärtäväinen omistaja, jolla riittää aikaa ja halua paneutua pennun sopeuttamiseen, kasvatukseen ja koulutukseen mahdollisista haasteista huolimatta. 

Viipurin koirat - Fender 15.4.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.