Petruska

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suurehko
Syntymäaika: 2018

19.9.2019
Petruska eli Petrus sai kodin Kirkkonummelta.

19.7.2019
Tämä ihmisrakas suursnautserinsukuinen poika on tavattavissa pääkaupunkiseudulla.

Petruska on rabiesvasta-ainetestattu.

12.6.2019
Nuoren ja energisen Petruskan on vaikea pysyä nahoissaan kun ihmisiä on näköpiirissä! Alkuun sitä ei malttaisi edes rapsutuksille pysähtyä, kun pitäisi ehtiä halailemaan ja pusuttelemaan jokainen.

Voi Petruskaa, sen tarina on surullisen tuttu: noin vuoden ikäinen Petruska on entinen kotikoira, jonka omistaja toi tarhalle sanoen, ettei enää tarvitse koiraa. Olisikohan söpöstä pennusta kasvanut aktiivinen ja energinen teini? Oli miten oli, Petruskasta on aikaisemmassa elämässä pidetty hyvää huolta. Siisteistä partakarvoista päätellen se taitaa olla päässyt trimmaajallekin, ja kastroitukin se on. Siitä mitä kotikoiran oppeja Petruska on tähänastisen elämänsä aikana saanut, ei kuitenkaan ole mitään takeita.

Petruska on selvästi stressaantunut kotiympäristön vaihduttua hälyisään tarhaan. Petruska nojautuu tiiviisti aitaa vasten ja ihmettelee miksei pääsekään aivan kiinni vieraaseen. Aitaukseen astuessa selviää, että Petruskalla onkin varsin tiukka halausote. Tarhavierailun aikana Petruska pääsee vielä livahtamaan ulos aitauksestaan ja laukkaa suu hymyssä ja korvat liehuen suoraan vieraiden luokse. Piiskahäntä viuhuu ja suukkoja satelee: ihmiset ovat selvästi parasta mitä tämä koirapoika tietää.

Tarhalla Petruska jakaa aitauksen useamman koiran kanssa. Joukossa on eri ikäisiä uroksia ja narttuja ja Petruska vaikuttaa tulevan kaikkien kanssa juttuun. Hihnakävelylläkään Petruska ei kiinnitä huomiota muiden rähinöihin. Sopuisa ja energinen Petruska ei varmasti pahastuisi mukavasta ja huumorintajuisesta leikkikaverista, mutta pärjäisi mainiosti ainoanakin koirana. Vaatimuksena on kuitenkin aktiivinen koti, pelkäksi sohvanvaltaajaksi Petruska ei aio jäädä. Petruska luultavasti nauttisi myös jostain mukavasta harrastuksesta yhdessä oman ihmisen kanssa.

Viipurin koirat - Petruska 30.5.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.