Konrad

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2019

25.7.2019
Konrad sai oman kodin Salosta.

12.7.2019
Kaikki Konradilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Konradilta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Konradin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Viipurin koirat - Konrad 27.6.2019

20.6.2019
Komea Konrad on ystävällinen viikari, joka saapui Olgan tarhalle yhdessä veljensä kanssa.

Laatikollinen kuukauden ikäisiä pentuja hylättiin eläinlääkäriaseman ovelle helmikuussa. Kuudesta pennusta neljä löysivät kodit kevään aikana, mutta kaksi poikaa, Konrad ja Konsti eivät. Eläväisiä ja energisiä poikia ei enää voinut pitää klinikalla ja niin ne päätyivät toukokuussa Olgan tarhalle. Ihmisten parissa vietetty pikkupentuaika on auttanut näitä poikia sosiaalistumaan. Tuskin niille on kuitenkaan opetettu mitään kotikoiran taitoja ja tulevan kodin tuleekin olla valmis aloittamaan aivan perusteista: sisäsiisteydestä ja hihnakävelystä alkaen.

Huomattavia luonne-eroja veljeksillä ei vaikuta olevan ja vieraat ovatkin ehdottomasti parasta mitä nämä pojat tietävät! Pentuaitauksessa kuhisee, kun ihmiset astuvat sitään, mutta Konrad varmistaa paikkansa etujoukoissa – mikä onkin toki helppoa kun on siunaantunut hieman pidemmät koivet ja ikääkin hieman enemmän kuin aitauksen muilla pennuilla. Yhdessä veljensä kanssa Konrad pyörii jaloissa ja riemuitsee kaikesta huomiosta. Sylittely ja käsittely sujuvat mainiosti kunhan sitä malttaa pysähtyä aloilleen.

Ihanan iloisella Konradilla on potentiaalia vaikka mihin ja tämä poika onkin valmis valloittamaan sekä sydämiä että sohvia - kunhan se oma koti vain löytyisi. Liikunnan ohella sporttinen Konrad nauttisi varmasti jostain mukavasta harrastuksesta, jonka parissa saisi käyttää älynystyröitään. Konrad sopeutuisi luultavasti monenlaiseen ympäristöön, kunhan nuoren innon ja energian saa purettua muuallekin kuin kodin uudelleen sisustamiseen.

Viipurin koirat - Konrad 8.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.