Camu

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 7/2017

24.2.2019
Camu sai oman kodin Helsingistä ja sen uudeksi nimeksi tuli Karhu.

31.1.2019
Camu matkusti hoitopaikkaan Helsinkiin.

10.11.2018
Camu osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

Camulle tehtiin myös pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

20.7.2018
Ihanasta Camusta on kasvanut sydämellinen ja ihmisrakas poika. Camu odottaa toiveikkaana, että jonain päivänä kutsu omaan kotiin vielä kävisi.

Camu jakaa aitauksen usean muun koiran kanssa. Laumassa elää niin narttuja kuin uroksiakin, joista moni on samaa ikäluokkaa Camun kanssa. Camu vaikuttaa sosiaaliselta pojalta niin ihmisten kuin koirienkin suhteen, ja tulee hyvin toimeen isossa koiralaumassa muiden kanssa. Ihmiset ovat Camusta ihania ja poika on aina etunenässä tervehtimässä tulijoita. Miesvierastakaan Camu ei vieroksu vaan loikkaa samantien antamaan pari pusua poskelle!

Viipurin koirat - Camu 13.7.2018

22.10.2017
Voi ei, mikä ihana herkkä poika. Camu on kovin ihmisrakas ja kiltti pentu, joka hylättiin vasta vähän aikaa sitten. Mistä Camulle löytyisi ikioma ihminen?

Kasa iloisia pentuja heiluttelee häntäänsä pienessä ulkohäkissä. Camu on pentukavereidensa kanssa etunenässä iloisesti vastaanottamassa vieraita. Ihmisten astuessa aitaukseen se pujahtelee välillä koppiin turvaan, mutta iloisena sipsuttaa sieltä uudestaan kummastelemaan vieraita. Kunhan poikaa on hetken rapsutellut ja pitänyt sylissä hellittävänä, pyörii Camu jo iloisena ihmisten jaloissa. Hellyttävän pikkukaverin häntä alkaa heti väpättämään, kun siihen päin katsoo ja Camu tekee hyvin selväksi, että nauttii suuresti vieraiden läsnäolosta ja huomiosta. Camu vaikuttaa sosiaaliselta, luottavaiselta ja ihmisrakkaalta pennulta, ja kunpa sitä pian onnistaisi kodinsaannissa.

Camun menneisyys on hämärän peitossa. Todennäköisesti Camulla ei ole minkäänlaista kokemusta kotikoiran elämästä ja harjoitukset on aloitettava aivan alusta. Camu etsii vain sellaista kotia, jolla riittää varmasti halua opastaa pientä tarhapentua uusissa asioissa ja tilanteissa. Muutto uuteen kotiin on aina jännittävä tapahtuma ja uuden elämän alussa on paljon ihmettelemistä. Sisäsiisteys, yksinoleminen, hihnassa kulkeminen.. Näitä jo monia muita taitoja on varauduttava Camun kanssa harjoittelemaan, mikäli poikaa mielii omaksi. Camu etsii sitoutunutta loppuelämän kotia, jossa siitä ollaan valmiita pitämään hyvää huolta silloinkin kun elämässä tulee alamäkiä.

Viipurin koirat - Camu 17.1.2018

Viipurin koirat - Camu, Casper & Cosmo 21.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.