Natali

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2/2017

28.1.2019
Natali sai kodin Nokialta.

23.12.2018
Natalin terveiset kotihoidosta: "Muutaman viikon kotihoidon jälkeen voi sanoa, että Natali on sopeutunut erinomaisesti."

"Natali ei ole ollut mikään riehuja ja koirakaverin kanssa kaksin kotiin jäätyään se makoilee rauhassa. Välillä Natali kyllä intoutuu takapihalla leikkiin kaverin kanssa. Natali on ollut alusta alkaen sisäsiisti ja se kulkee hienosti hihnassa. Natali ei ole rähjäävää tyyppiä vaan pikemminkin pyrkii pois jännittävästä tilanteesta. Se antaa käsitellä itseään hyvin ja tuntuu muutenkin olevan kovin ystävällinen. Työtä pitää tehdä vielä ihmisten ja koirien kohtaamisessa."

Viipurin koirat - Natali kotihoidossa 12/2018

30.11.2018
Natali sai hoitopaikan ja opettelee kotikoiran taitoja Hämeenkyrössä.

13.11.2018
Natali osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

Natalille tehtiin myös pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

6.9.2018
Natali on kiva ja ihmisrakas tyttö, mutta valitettavasti se on joutunut muiden koirien kiusaamaksi useammassa aitauksessa.

Natalista on varttunut ihmisrakas ja ystävällinen koira. Tytön olemassaolosta tarhalla ehdittiin jo huolestua kun sitä ei näkynyt missään. Kävi kuitenkin ilmi, että Natali oli joutunut aitauksessaan toisen nartun kiusaamaksi eikä uskaltanut poistua kopin oviaukkoa pidemmälle. Natali-rukka sai siirron pentuaitaukseen, missä se pärjäsikin hyvin, mutta tilan käydessä ahtaaksi tyttö sai taas siirron. Nykyisessä aitauksessa Natali pärjää kohtalaisesti, mutta joutui sielläkin alkuun muiden kiusaamaksi. Natali toivoisi kovasti, että se huomattaisiin ja matka omaan, rakastavaan kotiin olisi vielä mahdollinen ennen kuin on liian myöhäistä.

Viipurin koirat - Natali 16.8.2018

8.6.2017
Ilahtuneet pennut hyppivät vasten aitausta huomiota ja rapsutuksia hamuten. Myös Natali kuuluu siihen joukkoon, joka odottaa malttamattomana ihmisvieraita häntä heiluen.

Irinan tarhalle on kevään ja kesän edetessä päätynyt valtavat määrät pentuja. Uusia pienokaisia on niin paljon, että välillä on vaikea erottaa kuka on kuka. Natali ei ole se kaikkein erikoisimman näköinen pentu, jonka erottaa jo kaukaa metrien päästä. Se ei ole isokorvaisin, sinisilmäinen tai mitenkään poikkeuksellisen värinen muutenkaan. Natali on kuitenkin yhtä koditon kuin kaikki muutkin ja yhtä palavasti sekin haluaisi pois tarhalta oman ihmisen luokse.

Ruskea Natali on kiltti ja ystävällinen pentu, joka tulee iloisena tervehtimään ihmisiä. Mikään kova riekkuja Natali ei ole, mutta kuitenkin reipas pennunalku. Natalin kanssa samassa aitauksessa elää kymmeniä muita pentuja ja niiden kanssa tyttö tulee hyvin juttuun. Ihmisten touhutessa Natali käpertyy pienelle kerälle katselemaan tapahtumia. Tyttö ilahtuu kun se huomataan, mutta ei jatkuvasti ole hakemassa huomiota. Sylissä Natali istuu rauhallisesti eikä välitä pienestä ruumiintarkastuksesta.

Natalin menneisyydestä ei tiedä kukaan mitään ja tulevan omistajan on oltava valmis panostamaan tytön sopeuttamiseen. Kotikoiran elämästä Natali ei ole kuullutkaan, joten uusia ja jännittäviä asioita ja tilanteita tulee takuulla eteen. Sisäsiisteys, hihnassa kulkeminen, yksin oleminen.. Opeteltavaa riittää, mutta onnellinen ja koko sydämestään omaa ihmistään rakastava koiratyttö on kaiken sen vaivan arvoinen, onhan?

Viipurin koirat - Natali 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.