Noona

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa suureksi
Syntymäaika: 8/2018

11.5.2019
Noona sai kodin Kokkolasta.

14.3.2019
Noona pääsi hoitopaikkaan Pirkanmaalle. Se etsii kotia omakoti-/rivitalosta.

Noona on rauhallinen, sosiaalinen ja tasapainoinen koiranalku, joka tervehtii reippaasti ja taitavasti niin koiria kuin ihmisiäkin. Ei hypi eikä tuhoa paikkoja yksin ollessaan, mitä nyt lattialla olleiden sanomalehtien reunoja on vähän maistellut. Ei tosin ole kokemusta siitä, kuinka viihtyy aivan yksin, sillä kotona on ollut seurana sisko Nadina. Sisäsiisteys on jo hyvällä alulla eli osaa pyytää ulos tarpeilleen, toki tekee myös sisälle niille varatuille alustoille, jos on pidempään sisällä itseksensä. Vahtiviettiä löytyy ja Noonassa on todennäköisesti paljon saksanpaimenkoiran perimää. Suihkussa käyminen ja kynsien leikkaaminen sekä muut hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta.

Noona sopisi vahtiviettinsä ja kokonsa vuoksi parhaiten omakotitaloon. Hihnassa tyttö kulkee oikein mallikkaasti, välillä pitää pysähtyä ihmettelemään maailman menoa ja uusia ääniä ja asioita. Leikit koirakaverien kanssa sujuvat hyvin. Noonalla on suurissa tassuissaan kunnon uimaräpylät, eli todennäköisesti myös uinti on neidille mieluista, kunhan luonnonvedet lämpenevät.  

Viipurin koirat - Noona & Nadina kotihoidossa 4/2019

25.2.2019
Noona sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

15.1.2019
Kaunis katse, kaunis Noona! Noona on hellyttävä, ihmisrakas ja reipas tyttö. Noona sisaruksineen löydettiin palelemasta yksinään kadulta.

Nadina, Noona ja siskosten velipoika päätyivät äskettäin Irinan suurelle koiratarhalle. Koko kolmikko on hyvin ihmisrakasta ja reipasta porukkaa, joten mistään aroista ihmisten ilmoille eksyneistä metsäläisistä ei ole kyse. Todennäköisempää on, että jonkun kotikoira sattui pyöräyttämään ei-toivotun pentueen, josta ei sitten viitsitty huolehtia. Noona odottaa jo silmät ilosta loistaen milloin saa vieraat luokseen. Tyttö ei näytä pelkäävän vieraita lainkaan vaan tömistelee samantien jalkoihin rapsutettavaksi. Noona vaikuttaa mukavalta koiranalulta. Se on luottavainen, iloinen ja ihmiset ovat selvästi päivän paras asia! Vaikka Noona tulee hakemaan huomiota ja pyörii iloisena jaloissa, ei sillä ainakaan vielä ole tapana lahkeiden pureskelu tai tarhavieraiden vaatteissa roikkuminen. Ei, kultainen Noona-tyttö.

Noonalla on melko pitkät kintut. Saattaakin olla, että siitä kasvaa hyvän kokoinen keskikokoinen koira aikuisena. Olisikin tärkeää, että kasvava Noona pääsisi äkkiä ravitsevien ruokapatojen äärelle ja saamaan oikeanlaista liikuntaa. Tarha on mitä kurjin paikka pienelle pennulle varttua monestakin syystä. Reipas ja ihmisrakas Noona voisi soveltua monenlaiseen ympäristöön. Noonalla ei ole aavistustakaan sellaisista kotikoirantaidoista kuin esimerkiksi sisäsiisteys ja yksinoleminen. Hihnassakaan tämä tyttö tuskin on päässyt vielä tepsuttamaan. Uusi koti tuo tullessaan paljon uusia ja jännittäviä asioita, ja tulevan omistajan on oltava valmis niitä harjoittelemaan. Noona toivoisi kovasti kotia, mistähän sellainen löytyisi?

Viipurin koirat - Noona 12.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.