Ninja

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2019

13.9.2019
Ninja sai kodin Kouvolasta.

10.9.2019
Kaikki Ninjalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. Ninja olisi nyt valmis matkustamaan omaan kotiin ja toivookin, että onni potkaisisi.

Ninjalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Ninjan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

25.8.2019
Tätä suloista pörröpäätä ei voi olla huomaamatta vaikka yrittäisi. Ihme on, ellei vielä ihmisrakkaalla ja ihanalla luonteellakin varustettu Ninja pian jo pakkaile laukkujaan Suomeen.

Olga sai kesällä kiireellisen yhteydenoton. Erään leirikeskuksen pihapiirissä asusteli useampi emokoira pentujensa kanssa. Vaikka emot olivat arkoja, pennut kesyyntyivät kun leirikeskuksen lapset viettivät niiden kanssa aikaa ja leikittivät niitä. Pennut eivät kuitenkaan voineet jäädä alueelle kasvamaan aikuisiksi ja niistä haluttiin eroon. Olga oli yhteydessä sterilointikampanjaa toteuttavaan pietarilaiseen klinikkaan, josta käytiin kolme kertaa yrittämässä emojen pyydystämistä. Kahdella kerralla koiria onnistuttiin ampumaan nukutusnuolilla, mutta ne juoksivat metsään piiloon ja nukkuivat anestesian siellä, eikä niitä löydetty. Kolmannella kerralla ne jo tunnistivat liikkuvan klinikan pakettiauton ja piiloutuivat metsään heti, kun se saapui tontille. Pentuja oli kaiken kaikkiaan 17, mutta kahta niistä ei saatu kiinni. 15 koditonta pikkuista jatkoivat matkaansa Olgan tarhalle.

Sekalaiseen joukkoon kuuluu erinäköisiä ja -kokoisia pentuja. Osa pennuista on keskenään niin samannäköisiä, että sisaruus on helposti tunnistettavissa. Uutta, onnellisempaa elämää Suomesta etsivät Alpo, Bablo, Chaplin, Dimmu, Edna, Fenrir, Ginny, Hila, Iinu, Jehu, Kunkku, Lohtu, Morrison, Ninja ja Ona.

Voi että mikä tyttö. Peppu keikkuu ja häntä heiluu, kun Ninja pääsee vihdoin pitkän odotuksen jälkeen seurustelemaan tarhavieraiden kanssa. Mustavalkoista pörröpäätä ei ole voinut olla huomaamatta, ja Ninja onkin paitsi kauniin ulkokuorensa myös ihmisrakkaan ja herttaisen luonteensa avulla onnistunut erottumaan hyvin joukosta. Sylissä tämä reipas tyttö ei turhia jännitä, mutta paikoillaan pysyminen tuottaa välillä muuten vain vaikeuksia. Sinne taakse olisi nimittäin ihan pakko päästä koko ajan kurkistelemaan, kuka ihana siellä hellii, jutustelee ja pitää hyvänä. Pari muiskuakin voisi samalla antaa. Kyllä Ninja rauhoittuakin osaa eikä se ole koko ajan häseltämässä ympäriinsä. Pieni häntä käynnistyy kuitenkin samantien hurjaan väpätykseen, kun Ninja huomaa ihmisen kävelevän sitä kohti. Pieni pentu ei voi vastustaa huomiota eikä rapsutuksia - ja miksi sen edes pitäisikään voida. Toivottavasti ihana Ninja pääsisi jo pian jatkamaan iloista hännän väpätystään ikiomaan kotiin.

Lapsia vilistävä leirikeskus koitui näiden pentujen pelastukseksi, sillä ilman varhaisia ihmiskontakteja ne olisivat jääneet aroiksi. Pennut ovat eläneet lyhyen elämänsä ajan ulkona eikä niillä ole kokemusta sisällä asumisesta saatika mistään kotikoiran taidoista. Olgan pihalla ne asuvat ulkoaitauksessa. Tulevan omistajan on tärkeää ymmärtää, että vaikka suurin osa pennuista onkin hyvin reippaita, ei leirikeskus ja Olgan suljettu pihapiiri ole tarjonnut laajinta mahdollista sosiaalistumista. Niinpä vastaan voi tulla vielä asioita ja tilanteita, mitkä ovat pennuille uusia ja siksi jännittäviä. Pennuille etsitään sitoutuneita koteja, jotka ovat varustautuneet uuden perheenjäsenen sopeuttamiseen isolla annoksella kärsivällisyyttä, ymmärtäväisyyttä, aikaa ja rakkautta.

Viipurin koirat - Ninja 1.9.2019

Viipurin koirat - Ninja 13.8.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.