Anni

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2019

14.8.2019
Anni sai pysyvän kodin hoitopaikastaan.

7.8.2019
Ihana Anni pääsi Helsinkiin kotihoitoon.

Viipurin Koirat testautti Annin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

24.7.2019
Kaikki Annilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Annilta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi.

4.7.2019
Ystävällinen Anni on ihmisrakas pentu, jonka mielestä tarhavieraat ovat mukava juttu. Anni on pian valmis matkaamaan Suomeen.

Anni löytyi veljensä Onnin kanssa kesäisenä aamuna pahvilaatikosta tarhan portilta, jonne ne olivat edellisyönä jätetty vaivihkaa. Pennut olivat hyvässä kunnossa ja tuoksuivat hajuvedeltä, josta voi päätellä sisarusten viettäneen todennäköisesti ensimmäiset kuukaudet kotikoirina tai ainakin sellaisen vahinkopentuina. Tarina on valitettavan tyypillinen. Kun pennut alkavat kasvaa ja muuttua villimmiksi, halutaan niistä äkkiä eroon.

Luonteeltaan sisarukset ovat samankaltaisia reippaita ja sosiaalisia. Energiaa ja touhua näissä pennuissa riittää. Hymy tulee väistämättä huulille, kun seuraa Annin ja Onnin vipeltämistä.

Anni on sosiaalinen tyttö, joka näyttää tulevan toimeen kaikkien, niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa. Anni mennä viipottaa pentulaumassa, mutta on myös kovin kiinnostunut tutustumaan ihmisiin. Kun Annin nostaa syliin, rauhoituu se siihen mielellään toviksi. Mistään rimpulasta tytöstä ei voi Annin kohdalla puhua. Annista kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö. Annin toiveissa olisi löytää koti, jossa sen kanssa jaksetaan touhuta ja panostaa kotikoiran perustaitojen kouluttamiseen. Yksinolo ei Annille ole ollenkaan tuttua, joten yksinoloharjoituksissa täytyy edetä maltillisesti pikkuhiljaa. Kärsivällisellä ja lempeällä opastuksella joku onnekas saa Annista varmasti hienon ystävän.

Viipurin koirat - Anni 27.6.2019

Viipurin koirat - Anni 27.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.