Bomber

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 51 cm, alle 20 kg)
Syntymäaika: 10/2017

14.8.2019
Bomber sai pysyvän kodin hoitopaikastaan.

31.7.2019
Bomber muutti hoitopaikkaan Hyvinkäälle.

25.6.2019
Bomberilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia lukuunottamatta Dirofilaria repensiä, johon se on aloittanut nyt Advocate-lääkityksen.

Aplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ja babesioosi olivat negatiivisia.

30.12.2018
Aurinkoinen Bomber jaksaa ilahtua kaikesta aina ihan pohjattomasti. Se on sosiaalinen ja ihana poika, joka haluaisi kovasti omaan kotiin.

Bomber päätyi Irinan tarhalle keväällä. Se oli hylätty yhdessä todennäköisen siskonsa kanssa, sillä samaan aikaan sen kanssa tuli tarhalle hyvin Bomberin näköinen nuori narttu, joka kuitenkin on paljon pienempi ja arempi. Bomber on onneksi säilynyt reippaana ja nyt sen olisi aika löytää oma koti ja omistaja.

Bomber on eloisa poika, joka tulee iloisesti tervehtimään tulijoita. Pienen aavistuksen verran sitä ajoittain jännittää, ja silloin se pakittaa hetkeksi muutaman askeleen päähän. Mutta kohta uteliaisuus taas voittaa ja Bomber tulee hyppimään vasten ja hakemaan huomiota.

Bomber vaikuttaa sosiaaliselta pojalta myös toisten koirien kanssa. Se ei komentele toisia koiria ja tuntuisi mieluummin väistävän itse kuin aloittavan nahistelun. Bomber antaa vaikutelman vilkkaasta, mutta kohteliaasta nuoresta pojasta, jolla on paljon energiaa purettavana, mutta joka haluaa tehdä sen kiltisti ja kohteliaasti.

Bomber on elänyt nyt puolisen vuotta tarhalla. On selvää, että tarhaelämä on stressaavaa ja saa koirat usein näyttäytymään vilkkaampina kuin ne kotioloissa ovatkaan. Ehkäpä Bomberinkin rauhoittuu huomattavasti, kunhan se saa oman kodin, turvalliset ihmiset ja rauhalliset rutiinit ympärilleen. Eikä Bomber nytkään mikään pysähtymätön elohiiri ole, vaikka se vähän keskimääräistä eläväisempi onkin.

Bomber etsii omistajaa, joka haluaa opastaa tämän sympaattisen nuoren pojan eteenpäin elämässä. Sellaisen, joka jaksaa opettaa sille kaikki kotikoiran tavat ja joka ymmärtää, jos Bomberia uudet asiat ja tilanteet sattuvat ainakin aluksi jännittämään. Uskoisimme, että Bomber arvostaisi myös, jos kodissa olisi reipas ja kiltti koirakaveri näyttämässä mallia. 

Viipurin koirat - Bomber 26.8.2018

Viipurin koirat - Bomber 28.12.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.