Taimi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2018

18.7.2019
Taimi sai kodin Kirkkonummelta.

11.7.2019
Taimi matkusti sijaiskotiin pääkaupunkiseudulle ihmettelemään kotikoiran elämää.

23.5.2019
Taimi sterilisoitiin Viipurin Koirien tuella. 

21.4.2019
Sievässä Taimissa on hiukan ujopiimän vikaa, mutta siitäkin huolimatta Taimi vaikuttaa kovin kiltiltä ja herttaiselta tytöltä, jolle oman kodin tai hoitopaikan löytyminen olisi hirmuisen tärkeää.

Taimi, Tauno ja kolmas nimetön pentu päätyivät kevättalvella Irinan tarhalle. Ujosteleva Taimi kurkistelee kovin uteliaana kopin suulta ja mieli tekee mahdottomasti tulla tekemään lähempää tuttavuutta, mutta rohkeus ei vain ihan riitä. Kun Taimia lähestyy, se kipittää turvapaikkaansa koppiin tai matelee maassa heittäytyen selälleen. Voi pientä Taimia. Taimin saa helposti syliin ja jännityksestä huolimatta Taimi istuu nätisti paikoillaan kulmien alta kurkkien. 

Ujo mutta kiltti Taimi etsii koirakaverellista kotia rauhallisella sijainnilla. Taimin toiveena on löytää ihminen, jolla riittää motivaatiota ja aikaa tytön sopeuttamiseen. Ujoudestaan huolimatta Taimi ei vaikuta lainkaan miltään toivottomalta tapaukselta ja ihmiset kiinnostavat sitä kovasti. Kotiympäristössä Taimilla olisi aivan toisenlaiset mahdollisuudet reipastua, mutta koiratarhalla Taimin tulevaisuus ei näytä valoisalta. 

Viipurin koirat - Taimi 16.3. & 15.4.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.