Usko

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

19.9.2019
Usko sai kodin Vihdistä.

10.9.2019
Kaikki Uskolta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Uskolta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Uskon rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta. 

12.8.2019
Usko vaikuttaa kovin ystävälliseltä ja kiltiltä pojalta. Myös vauhtia piisaa Uskossa tarvittaessa!

Usko maata pötköttää kiltisti Olgan sylissä selällään ja antaa sipaista voidetta helposti silmiinsä. Kenties kuivana pölyävä hiekka on mennyt Uskon silmiin ja päässyt aiheuttamaan pientä vaivaa. Hitusen sisaruksiaan rauhallisempi, mutta kuitenkin yhtä reipas ja ihmisrakas Usko toivoo löytävänsä kodin ennen kuin syksyn koleat säät saapuvat tarhalle. Usko sisaruksineen on kokenut hylkäämisen, mutta luottamus ihmisiä kohtaan on kuitenkin säilynyt.

Pennut löytyivät heinäkuun alussa Viipurin ja Sokolinskojen (ent. Nuoraa) väliseltä alueelta. Entinen perhe oli päättänyt laittaa pennut pahvilaatikkoon ja hylätä ne metsätien penkalle yksin selviytymään. Onneksi pennut olivat pahvilaatikosta päässeet ulos ja paikalle sattunut löytäjä huomasi vikkelät koirat juoksentelemassa tiellä. Hyväkuntoiset pennut olivat löydettäessä ilmeisen hiljattain hylättyjä. Löytäjät postasivat pennuista videon someen ja Olga lupasi ottaa ne luokseen. Siitä lähtien reippaat sisarukset UljasUskoUnelmaUlpu ja Ulla ovat saaneet kasvaa Olgan tarhalla.

Videolla nähtävän ensikertalaisen hihnakävelijä Uskon mielestä kaikkein ihaninta ovat ihmiset! Pikkupojan pää menee ihan pyörryksiin, kun vieraita aitauksessa onkin useampi ja kaikkia pitäisi ehtiä morjestamaan ja mielellään monta kertaa perätysten.

Reippaalle Uskolle monenlaisessa asuinympäristössä asuminen lienee mahdollista, kaupungista maaseutuun. Hihnakävelyyn, sisäsiisteyteen, yksinoloon ja muihin pennuille tuntemattomiin asioihin tulee hellästi positiivisin
menetelmin opastaa. Fiksu Usko tarvittavat taidot varmastikin oppii. Usko toivoo rakastavan kodin löytyvän pian. Usko viettäisi mieluimmin syksyn ikioman ihmisen lämpimässä kainalossa kuin kolealla tarhalla. Mistä löytyisi ihanalle Uskolle koti?

Viipurin koirat - Usko 9.8.2019

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.