Liv

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2018

9.5.2019
Liv sai kodin Valtimolta Pohjois-Karjalasta.

1.5.2019
Reipas ja leikkisä Liv kaipaa aktiiviseen kotiin, jossa ihminen jaksaa leikkiä ja puuhata fiksun koiraneidin kanssa. Liv on tavattavissa Kirkkonummella.

Liv on nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita - ja sopeutuukin monenlaiseen kotiin ja perheeseen. Liv ei pelkää käyttää komeaa ääntään, jonka vuoksi Liv ei ole paras vaihtoehto kotiin, joka sijaitsee kerrostalossa. Turhan räksyttäjä ei Liv ole, neiti juttelee vain asiasta.

Liv on kotihoidossa perheessä, jossa on vanhempia koiria ja kissoja, joiden kanssa Liv tykkää leikkiä. Kaikista ihaninta Livin mielestä on kuitenkin ihmiset, ja tyttö rakastaa huomiota ja torkkuja ihmisen kainalossa. Liv on hieman turhan innokas kissojen kanssa, joten ensisijaisesti Liville on etsinnässä kissaton koti.

11.4.2019
Reipas Liv matkusti sijaiskotiin Kirkkonummelle odottamaan ikioman kodin löytymistä.

2.4.2019
Liv osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

25.3.2019
Liville tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

27.2.2019
Kaunis pystykorvainen Liv on suloinen ja ihmisrakas pentu. Livillä ja sen siskolla olisi voinut olla paljon surullisempi kohtalo ellei hyväsydäminen ihminen olisi löytänyt niitä roskiksesta.

Siskokset Liv ja Lia päätyivät Irinan luokse pikkupentuina alkuvuodesta. Siskosten tarina on surullinen, mutta Venäjällä tavallinen. Niistä haluttiin eroon, mutta sen sijaan että niille olisi etsitty kodit tai ne olisi tuotu koiratarhalle, ne päätettiin heittää roskikseen. Onneksi paikalle sattui hyväsydäminen ihminen, jonka avulla pennut toimitettiin Irinan tarhalle.

Liv ei paljon menneitä muistele. Se on iloinen, utelias ja ihmisrakas pentu, joka nautiskelee vieraiden rapsutuksista ja sylissä istuskelusta. Livin kanssa samassa aitauksessa asustaa muutama pentu ja yksi aikuinen pikkunarttu. Liv vaikuttaa sopuisalta pennulta ja tulee hyvin juttuun muiden kanssa. Livin menneisyydestä ennen roskapönttöön joutumista ei ole tietoa, mutta näin ihmisrakas ja reipas pentu on kuitenkin saanut olla ihmisten kanssa tekemisissä ihan pienestä saakka. Sisäsiisteydestä, hihnassa kulkemisesta tai yksin olemisesta Liv ei vielä ymmärrä mitään, ja haluaakin löytää rinnalleen kärsivällisen, ymmärtäväisen ja motivoituneen ihmisen, jolla on aikaa sille.

Viipurin koirat - Liv 16.2.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.