Trixi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

5.12.2019
Trixi jäi asumaan hoitopaikkaansa.

8.11.2019
Trixi matkasi sijaiskotiin Pohjois-Karjalaan eikä siitä toistaiseksi oteta hakemuksia vastaan.

2.11.2019
Trixiltä testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), babesioosi ja Mycoplasma haemocanis.

Viipurin Koirat testasi myös Trixin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml. Trixi on nyt valmis muuttamaan omaan kotiin.

Viipurin koirat - Trixi 30.10.2019

19.10.2019
Trixi on iloinen ja sosiaalinen tyttö. Se rakastaa kaikkia ihmisiä ja haluaisi huomiota niin paljon enemmän kuin tarhaoloissa koirille riittää.

Trixi ja sen sisko Tiana hylättiin Irinan tarhalle syksyllä. Kauniin mustat siskokset ovat nyt tovin odotelleet uutta kotia ja vihdoin koitti se aika, kun kotien etsiminen voidaan aloittaa myös Suomesta. Toivottavasti siskoksilla kävisi tuuri ja kodit löytyisivät ennen kunnon pakkasia.

Trixi on siskoksista kirjavampi. Se on myös Tianaa reippaampi. Molemmat siskot tulevat kyllä luokse ja häntää heiluttaen ilahtuvat kovasti huomiosta. Mutta siinä missä Tiana pakittaa kauemmas katselemaan, haluaa Trixi syliin ja kaipaa silityksiä. Kuvaamisen ja madottamisen ajan Trixi istuukin kiltisti sylissä. Selvästi sylissä oleminen on siitä vähän uutta ja ihmeellistä, mutta pääasia sen mielestä taitaa olla, että se saa olla ihmistä lähellä. 

Trixi asuu eloisassa pentulaumassa ja se menee porukassa mukana kuin kala vedessä. Se ei ainakaan tällä hetkellä vaikuta erityisen haukkuvaiselta tai mahdottoman vilkkaalta pennulta. Toki se innostuu ihmisistä ja leikkimisestä, mutta on kuitenkin muuten mukavan tasapainoisen oloinen tyttö.

Aikuisena Trixistä kasvaa keskikokoinen tyttö. Kiva koirakaveri kodissa odottamassa olisi huippujuttu, mutta reippaana tyttönä Trixi sopeutunee myös ainoaksi koiraksi. Pääasia on, että omistajalta löytyy intoa reippaaseen lenkkeilyyn arkitaitojen harjoitteluun ja tietenkin koiran kanssa oleiluun ja ajanviettämiseen. Koska koirathan ovat parasta seuraa maailmassa, eikö niin? Ja Trixi lupaa olla parhaista parhain!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.