Riina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suurehko keskikokoinen (n. 60 cm, 30 kg)
Syntymäaika: 2017

25.4.2019
Riina sai kodin Vantaalta.

21.4.2019
Viipurin Koirat testautti Riinan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

25.3.2019
Riinalle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

7.1.2019
Ystävällinen, iloinen ja ihana - mitä muuta koiralta voisi enää toivoa! Kivan lenkkikoiran etsijät, Riinaan kannatta tutustua.

Riina on täynnä tarmoa! Eihän se mikään ihme ole, kun tämä nuori energinen neiti joutuu asumaan muutaman neliön kokoisessa tilassa useamman muun koiran kanssa. Innokkuus onkin ihan huipussaan, kun Riina haetaan yllättäen ulos. Ilo saa Riinan hieman kaahaamaan hangessa ja päätäkin työnnetään syvälle lumeen hiirien kulkureittejä nuuskuttelemaan. Ulkona onni paistaa koko tytön olemuksesta. Voi vain kuvitella kuinka kivan lenkkikaverin tästä ihanasta tytöstä saa!

Riina suhtautuu maltillisesti valokuvaukseen vaikka paikoillaan onkin vähän haastavaa pysyä, kun lauma karvaturreja kulkee jonossa ohitse. Riinan tekisi niin mieli tervehtiä jokaista, mutta hieman rapsuttelemalla ja lempeällä ohjauksella tyttö malttaa mielensä. Riinan ulkonäössä on havaittavissa ripaus jos toinenkin saksanpaimenkoiraa, joten kyseisen rodun ominaisuuksia voi Riinasta hyvin löytyä.

Riina saapui tarhalle syksyn aikana. Tarkempaa tietoa tytön taustoista ei ole, mutta ihmisrakkaasta ja avoimesta käytöksestä voisi hyvinkin päätellä tämän tytön olleen ihmisten kanssa aiemminkin tekemisissä. Ilmeisen hyviä kokemuksia Riinalle on ihmisistä kertynyt, vaikka joutuikin kodittomaksi.

Riina on nuori koira ja ikää sillä on arviolta vuosi tai pari. Tarhalla liikuntamahdollisuudet ovat hyvin vähäiset, joten ei ole ihme että innokkuutta ja tarmoa löytyy. Nuoren ja aktiivisen Riinan elämä onkin pelkkää tylsää odottamista pienessä tilassa muiden koirien kanssa. Aitaustovereiden kanssa Riina vaikuttaisi tulevan hyvin juttuun.

Riina vaikuttaa lenkkejä rakastavalta koiralta, joten aktiivinen koti olisi tälle isolle tytölle mieleen. Kodin tulee varautua opettamaan Riinalle kaunista hihnassa käyttäytymistä, sisäsiisteyttä ja muita tavanomaisia kotikoirantaitoja. Emme tiedä varmaksi, mitä taitoja Riinan tassuihin on matkan varrella ehtinyt tarttua ennen tarhalle tuloa.

Viipurin koirat - Riina 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.