Serafina

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2019

29.11.2019
Serafina sai kodin Tuusulasta.

4.11.2019
Serafinalta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), babesioosi ja Mycoplasma haemocanis.

Viipurin Koirat testasi myös Serafinan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml. Serafina on nyt valmis muuttamaan omaan kotiin.

8.9.2019
Upea korvaeläin Serafina tahtoo omaan kotiin! Iloista menoa, reippaita lenkkejä ja kainaloon käpertymistä - niitä Serafina lupaa siellä tarjota.

Serafina ja sen sisko Safia päätyivät Irinan tarhalle loppukesästä. Ne löydettiin vaeltelemasta Goncharovon kylästä (ent. Kähäri). Tytöt korjattiin talteen ja tuotiin Irinan tarhalle, sillä elämä katukoirana olisi ollut vaarallista selviytymistä päivästä toiseen. Nyt ihanilla siskoksilla on mahdollisuus löytää omat kodit, jotka ne todellakin ansaitsevat.

Serafina on avoin ja iloinen tyttö. Se ei turhia tuumaile, vaan se tulee tutustumaan oitis uusiinkin ihmisiin. Serafina haluaisi selvästi, että sen kanssa vietettäisiin aikaa paljon enemmän kuin tällä hetkellä kukaan ehtii aitauksessa olemaan. Se on niin harmillista, että tarhavierailuilla aika on aina kovin rajallista, eikä pentujenkaan kanssa ehdi viettämään aikaa kuin tovin, vaikka muuta haluaisi. Serafina ottaakin kaiken irti tapaamisista: se haluaa silityksiä, rapsutuksia ja herkkuja, ja jos vielä saisi hetkeksi painaa pään kainaloon, niin Serafina tulisi kovin onnelliseksi.

Serafina asuu pentulaumassa, jossa se tulee hienosti toimeen kaikkien kanssa. Välillä pennut intoutuvat vauhdikkaaseen leikkiin, joka keskeytyy kyllä heti, jos pennut saavat aitaukseen ihmisiä seurakseen. Muuten päivät kuluvat samalla kaavalla: ruokaa odotellessa, rapsutuksia toivoessa ja sitten välillä pienet unet nukkuessa. Pennuille toivoisi kuitenkin niin paljon enemmän, ja siksi toivomme, että Serafinankin visiitti tarhalla jäisi mahdollisimman lyhyeksi. 

Sosiaalisena tyttönä Serafina sopeutunee monenlaiseen kotiin. Merkittävin asia on, että uusi omistaja haluaa sitoutua Serafinan sopeuttamiseen ja ymmärtää, että tarhalla kasvaneelle pennulle suurin osa meille arkisista asioista on kovin uusia ja ihmeellisiä. Se tarkoittaa, että Serafina haluaa tutustua niihin omaan tahtiinsa, kunnes ne eivät enää aiheuta ihmetystä. Joskus se vie enemmän aikaa, joskus vähemmän. Fiksuna tyttönä Serafina kuitenkin varmasti tottuu vielä hyvin kotikoiran elämän asioihin - sitä helpommin, mitä nopeammin kutsu omaan kotiin kävisi.

Serafinasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se etsii omistajaa, joka haluaa reippaan lenkkeilykaverin ja joka ei kauhistu, vaikka Serafina joskus keksisi pentumaisia temppuja. Serafina voisi hyvin innostua vaikka jostain mukavasta harrastuksestakin. Koirakaveri odottamassa olisi aina kiva juttu, mutta Serafina voi harkita myös ainoaksi koiraksi muuttamista!

Viipurin koirat - Serafina 25.8.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.