Ulpu

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

10.10.2019
Ulpu sai kodin Lahdesta.

26.9.2019
Ihana Ulpu jätti tarhan taakseen ja matkusti sijaiskotiin Espooseen, minne tyttöä pääsee sovitusti tapaamaan.

10.9.2019
Kaikki Ulpulta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. Ulpu olisi nyt valmis matkustamaan omaan kotiin ja toivookin, että onni potkaisisi.

Ulpulta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Ulpun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

12.8.2019
Ulpu on reipas tyttö, joka touhottaa pennun innolla. Se rakastaa kaikkia ja kaikki rakastavat sitä!

Ulpu ei epäröi, vaan tulla jytistää pikku tassuilla suoraan vieraankin ihmisen luokse, pomppii ja pussaa. Tyttö ei aikaile yhtään, kun ihmisseuraa on tarjolla. "Ilo irti kaikista tarhavieraista!" näyttäisi olevan Ulpun motto.

Pikkuneidin riemua katsellessa ei pysty olemaan hymyilemättä. Ulpu tahtoisi kovasti ikiomaan kotiin, jossa voisi nauttia yhteisistä tekemisistä ja kenties jokin mukava koiramainen harrastuskin löytyisi. Ulpua kuvaa hyvin sanat reipas ja ihmisrakas, ihan niin kuin sen muitakin sisaruksia.

Pennut löytyivät heinäkuun alussa Viipurin ja Sokolinskojen (ent. Nuoraa) väliseltä alueelta. Entinen perhe oli päättänyt laittaa pennut pahvilaatikkoon ja hylätä ne metsätien penkalle yksin selviytymään. Onneksi pennut olivat pahvilaatikosta päässeet ulos ja paikalle sattunut löytäjä huomasi vikkelät koirat juoksentelemassa tiellä. Hyväkuntoiset pennut olivat löydettäessä ilmeisen hiljattain hylättyjä. Löytäjät postasivat pennuista videon someen ja Olga lupasi ottaa ne luokseen. Siitä lähtien reippaat sisarukset UljasUskoUnelmaUlpu ja Ulla ovat saaneet kasvaa Olgan tarhalla.

Ulpu elää useiden muiden pentujen kanssa ulkoaitauksessa, jossa pissan voi suhauttaa sinne missä hätä sattuu tulemaan. Kodin tuleekin olla valmis opastamaan hellästi ja positiivisin menetelmin sisäsiisteyttä ja kaikkia muitakin kotikoiran tarvitsemia taitoja. Hihnakävelyynkin voisi hieman hioa uusia nyansseja. Reipas Ulpu sopinee niin kaupunkiin kuin maaseudulle ja useat eri asuinmuodot vaikuttaisivat mahdollisilta. Ihana Ulpu tahtoo löytää vain sellaisenperheen, josta sitä ei enää ikinä tulla hylkäämään uudelleen.

Viipurin koirat - Ulpu 9.8.2019

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.