Nestori

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi/suureksi
Syntymäaika: 8/2018

14.3.2019
Nestori sai kodin Lohjalta.

24.1.2019
Komean luppakorvaisen Nestorin toiveena on löytää oma koti. Nestori on hyvin suloinen ja ihana koirapoika, josta saa varmasti mukavan kaverin.

Nestori katselee luottavaisesti silmiin ja heiluttelee leppoisasti häntäänsä. Nestori-parka oli tarhalle saapuessaan heikossa ja laihassa kunnossa, mutta iloksemme se on kuitenkin piristynyt ja tullut parempaan kuntoon. Nestori asustaa toistaiseksi sisällä klinikkarakennuksessa monen pikkukoiran seassa ja tulee kaikkien kanssa hyvin juttuun.

Ympärillä käy kova vilske, sillä sisälle klinikkarakennukseen lämpimään on päässyt muitakin. Kissoja ja koiria juoksentelee ristiin rastiin klinikan sisällä. Nestorin mielestä olisi kuitenkin mukavampaa saada hieman silityksiä ja paijausta kuin lähteä juoksuleikkeihin mukaan. Nestori pitää ihmisistä ja suhtautuu vieraisiin hyvin luottavaisesti vaikka joutuikin kahden sisarensa kanssa karun kokemuksen kohteeksi. Ihana Nestori sisaruksineen oli tylysti hylätty kadulle palelemaan, mutta onneksi paikalle oli sattunut vastuullisiakin ihmisiä, jotka toimittivat Nestorin sekä sisaret Nadinan ja Noonan äskettäin Irinan suurelle koiratarhalle. Koko kolmikko on hyvin ihmisrakasta ja reipasta porukkaa, joten mistään aroista ihmisten ilmoille eksyneistä metsäläisistä ei ole kyse. Todennäköisempää on, että jonkun kotikoira sattui pyöräyttämään ei-toivotun pentueen, josta ei sitten viitsitty huolehtia.

Nestori on saanut tutustua klinikan sisällä useamman viikon ajan kissoihin, joten kissoista Nestorilla on kertynyt kokemusta. Kotikoirantaitoja reipas Nestori joutuu aloittelemaan ihan aakkosista alkaen ihan niin kuin muutkin tarhan pennut. Sisäsiisteys, hihnassa kävely, yksin oleminen ja naskalihampaiden kohdistaminen sallittuihin asioihin ovat muun muassa Nestorille hellästi opastettavia asioita. Nestori voisi soveltua monenlaiseen ympäristöön. Tärkeintä on löytää oma rakastava ihminen, joka lupaa pitää Nestorista hyvää huolta koko sen elämän mittaisen ajan.

Viipurin koirat - Nestori 12.1. & 16.2.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.