Unelma

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa siroksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

12.9.2019
Unelma sai kodin Kemiönsaaresta.

12.8.2019
Pikkuinen Unelma on kovin ihmisrakas ja reipas. Unelmasta tuskin kasvaa kovin suurta koiraa, koko tullee olemaan enemmänkin pieni–keskikokoista.

Ihana ja reipas Unelma pääsi jo harjoittelemaan hihnassa kävelyä. Unelma on innoissaan ja seuraa nätisti perässä, vaikka kaulaan onkin laitettu outo kapistus: panta. Tärkeintä Unelmalle näyttää olevan päästä tervehtimään ihmisiä monin hännän huiskutuksin ja pikku lipaisuin poskelle. Unelma vaikuttaa nimensä mukaiselta koiralta, josta varmasti saisi mukavan ystävän itselleen. 

Pennut löytyivät heinäkuun alussa Viipurin ja Sokolinskojen (ent. Nuoraa) väliseltä alueelta. Entinen perhe oli päättänyt laittaa pennut pahvilaatikkoon ja hylätä ne metsätien penkalle yksin selviytymään. Onneksi pennut olivat pahvilaatikosta päässeet ulos ja paikalle sattunut löytäjä huomasi vikkelät koirat juoksentelemassa tiellä. Hyväkuntoiset pennut olivat löydettäessä ilmeisen hiljattain hylättyjä. Löytäjät postasivat pennuista videon someen ja Olga lupasi ottaa ne luokseen. Siitä lähtien reippaat sisarukset Uljas, Usko, Unelma, Ulpu ja Ulla ovat saaneet kasvaa Olgan tarhalla.

Kotikoiran tavat ovat Unelmalle toistaiseksi vielä tuntemattomia, mutta rauhallisella opastuksella ne varmasti opitaan. Unelma tarvitsee neuvoja ainakin sisäsiisteyden, yksinolon ja hihnakävelyn kanssa. Sekä muitakin arkea helpottavia niksejä tytölle saa varmasti opettaa. Unelman ollessa reipas koti voisi sijaita niin kaupungissa kuin maaseudullakin. Asuinmuodot kerrostalosta omakotitaloon lienevät sopivia reippaalle Unelmalle. Enää puuttuu koti ja se oma ihminen, jonka syliin käpertyä nukkumaan. Unelma jää odottamaan tarhalle toiveikkaana oman kodin kutsua.

Viipurin koirat - Unelma 9.8.2019

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.