Juri

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2018

20.3.2019
Juri sai kodin Sipoosta.

13.3.2019
Jurilla on kotiehdokas eikä siitä oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

1.3.2019
Juri pääsi hoitopaikkaan ja odottaa hakemuksia Espoossa.

17.2.2019
Juri osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

Jurille tehtiin myös pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

13.1.2019
Juri löytyi pienenä ja onnettomana rääpäleenä ulkoa. Irina hoivasi Juria pitkään kotonaan ja nyt olisi Jurin aika vihdoin aloittaa oman kodin etsiminen.

Juri on iloinen, ihmisrakas ja reipas pentu. Se on hyvin mielissään saadessaan ihmisiä luokseen, mutta rapsutukset eivät ole sille niin harvinaista herkkua että se jaksaisi pitkän tovin paikoillaan vaan jatkaa tutkimusmatkailuansa uteliaan pennun tavoin. Sylissä Juri istuu kauniisti ja on varmasti tottunut kaikenlaiseen käsittelyyn Irinan hoivissa. Juri on mukava pentu. Ihmisrakas ja reipas, mutta ei kuitenkaan mikään säheltäjä ja riiviö. Tosin, riiviövaihde saattaa mennä päälle kunhan teiniajat koittavat.

Juri elää tällä hetkellä lämpimässä klinikkarakennuksessa seuranaan sekalainen joukko muita koiria. Juri tuntuu tulevan hyvin muiden kanssa toimeen. Irinalla asuessaan Juri on myös tottunut kissoihin. Juri on myös yksi niistä onnekkaista, jotka pääsevät välillä vapaaehtoisen kanssa hihnakävelylle. Juri etsii kotia, joka on valmis panostamaan pieneen pentuun ja erilaisten taitojen harjoitteluun. Hihnakävelystä Juri on jo saanut esimakua, mutta ainakin sisäsiisteys ja yksin oleminen vaatinevat treeniä. Juri on tottunut koiraseuraan pienestä pitäen, joten kiva kaveri odottamassa uudessa kodissa voisi olla Jurista mukavaa. Toisaalta reippaana poikana Juri voisi pärjätä kodin ainokaisenakin, kunhan ainakin yksin olemisen harjoitteluun ollaan tarvittaessa valmiita panostamaan. 

Persoonallisesta Jurista kasvaa aikuisena varmasti komea poika. Kenen kodista ja elämästä löytyisi tilaa Jurille?

Viipurin koirat - Juri 12.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.