Shanti

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen-suuri (n. 60 cm)
Syntymäaika: 12/2015

7.3.2019
Pitkään omaa kotia odottanut Shanti löysi kodin Lahdesta.

25.2.2019
Shanti osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

Shantille tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. 

31.12.2018
Häntä huiskuttaa ja tassut tapsuttaa, kun ihana Shanti ilahtuu kovasti nähdessään vierailijoiden lähestyvän.  

Komea ja ihmisrakas nuorukainen Shanti täytti kolme vuotta. Syntymäpäivä meni samoissa merkeissä kuin joka ikinen päivä Shantin elämässä menee. Päivät täynnä toimetonta odotusta jostain paremmasta. Ihmisrakkaan Shantin on tarhalla tyytyminen siihen, kun se tulee huomatuksi edes hetken verran silityksillä ja herkuilla.

Näin mukavan pojan todellakin toivoo tulla huomatuksi, sillä joku onnekas saa hienon ystävän Shantista itselleen. Shantille sopiva koti sijaitsisi kaupungin keskustan sijaan mieluimminkin lähiön tai maaseudun tienoilla. Shanti lupaa pitää oikein hyvää huolta omistajansa kävelykunnosta sekä ilahduttaa aurinkoisella olemuksellaan päivittäin!

8.12.2018
Reippaalle ja ystävälliselle Shantille lisättiin uusi video. Shanti sai paljon rapsutuksia ja herkkuja. 

Viipurin koirat - Shanti 18.11.2018

9.9.2017
Shanti on edelleen reipas ja iloinen koira, jollainen se on ollut pennusta asti.

Tarhaelämä ei ole sitä lannistanut, ja se kovasti toivoo saavansa kutsun vihdoin omaan kotiin.

Shanti ei tunnu saavan tarpeekseen huomiosta. Se kiipeää syliin, painautuu vasten, pyörii ympärillä ja heiluttaa vimmatusti häntäänsä – mitä tahansa saadakseen ihmisten kaiken huomion! Se ei kuitenkaan ole mikään ylivilkas tyyppi, vaan pysähtyy nauttimaan rapsutuksista ja parkkeeraa itsensä rauhallisena ihan kiinni ihmiseen, kun huomio on saatu ja ihminen ymmärtänyt silitysten tärkeyden.

Komean kokoisena poikana Shanti tulee tarvitsemaan rinnalleen reippaan omistajan, joka ei ihan heti väsy. Mikään himourheilija ei silti tarvitse olla, Shantille todennäköisesti riittää se, että omistajakin nauttii pitkistä kävelyistä, joiden jälkeen voi kellahtaa sohvalle nauttimaan läheisyydestä.

Shantin pentuesisaruksista moni on jo päässyt Suomeen ja ne ovat pärjänneet hyvin kotikoirina. Huomaisipa joku myös ihanan Shantin!

28.10.2016
Shanti on reipas, itsevarma ja komea poika! Shanti rakastaa kovasti ihmisiä ja huomiota, joten matka omaan kotiin on sen toivelistan ykkösenä.

S-pennut ovat asuneet jo yli puoli vuotta Irinan tarhalla. Vain yhtä niistä on onnistanut kodinsaannissa. Koirissa itsessään ei ole mitään vikaa, päinvastoin: koko sisarussarja on reippaita, iloisia ja ihmisrakkaita viikareita, jotka haluaisivat huomiota vaikka ihan loputtomasti!

Shanti on hyvin reipas ja avoin nuorukainen. Se ottaa kaikki tulijat vastaan iloisesti ja hakee huomiota vauhdikkaasti. Shantin mielestä muut koirat saisivat mielellään väistää, sillä hän ansaitsee kaiken mahdollisen huomion!

Shanti tulee tyttökoirien kanssa hyvin toimeen, mutta toiset pojat eivät useinkaan ole Shantin mieleen. Vanhemmat urokset ovat ihan ok, mutta samanikäisten poikien kanssa Shanti haluaisi herkästi ottaa vähän mittaa. Tämä on hyvin ymmärrettävää stressaavissa tarhaoloissa, mutta varmuuden vuoksi etsimme Shantille kotia, jossa mieluiten olisi vain tyttökoiria kaverina. Shanti pärjää varmasti myös ainoana koirana.

Shanti on tarhalla reipas, ystävällinen ja energinen poika. Se on hyvin elämäniloinen tapaus, joten se tulee varmasti tarvitsemaan kohtuullisen paljon liikuntaa ja muuta aktiviteettia. Koska Shanti on kasvanut tarhalla pennusta nuoreksi aikuiseksi, pitää uuden omistajan kuitenkin ymmärtää, että muutto omaan kotiin tulee olemaan sille iso juttu. Aluksi Shanti voi olla hyvinkin hämillään ja jännittää pieniäkin uusia asioita. Rauhallisella totuttamisella Shanti varmasti kuitenkin sopeutuu uuteen elämään ja paikkaan. Kun joku vain antaisi Shantille mahdollisuuden näyttää, miten hieno poika se onkaan!

Viipurin koirat - Shanti 2.10.2016

9.4.2016
Shanti on reipas ja iloinen nuorimies, joka jo malttamattomana odottelee, milloin pääsee tassuttelemaan ensi kertaa omaan kotiin!

Sisarukset Shanti, Sylvesteri, Sandra, Simona, Samira ja Sakura tuotiin keväällä Irinan tarhalle. Lähikylässä asuva emokoira pyöräytti pennut vuoden lopulla eikä niiden tulevaisuus näyttänyt kovin ruusuiselta. Niinpä sisarusten matka jatkui Irinan tarhalle, missä ne odottavat nyt valoisampaa tulevaisuutta ja omien kotien löytymistä.

Shanti on ystävällinen ja aurinkoinen poika, joka tulee reippaasti ja uteliaasti tervehtimään vieraita. Ihmisrakasta Shantia ei sylissä istuminen liikoja jännitä. Pojasta onkin vallan ihanaa, kun saa samalla antaa pusuja poskelle. Shanti vaikuttaa sosiaaliselta ja reippaalta pennulta, joka odottaa malttamattomana uusien kotikulmien valloitusta!

Kotikoiran elämä ei ole Shantille tuttua. Tällä hetkellä pentujen asumuksena toimii ulkotarha, joten monet asiat sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulevat vaatimaan harjoittelua. Peruskoulutusta ei sovi unohtaa, sillä Shantista kasvaa ainakin keskikokoinen poika, ja jotta elämä olisi kaikilla sujuvaa ja mukavaa, on käytöstapojen hyvä olla hallussa. Riittävästi liikuntaa, rakkautta ja huolenpitoa vielä reseptiin mukaan, niin Shantista kasvaa takuulla kunnon hurmuri ja katujen kingi!

Viipurin koirat - Simona & Shanti 19.7.2016

Viipurin koirat - Shanti 2.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.