Mesi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2019

19.12.2019
Mesi sai kodin Helsingistä.

6.12.2019
Mesi testattiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), Mycoplasma haemocanisHepatozoon canis ja leishmanioosi.

27.11.2019
Eräänä syksyisenä päivänä hauska pörröpartatyttö istua nökötti tarhanpitäjä Irinan kotiportailla. Omistajasta ei ollut tietoakaan ja niinpä Mesi jäi Irinalle.

Irina ei ollut nähnyt pentua aiemmin, mutta piti todennäköisimpänä vaihtoehtona, että joku oli tarkoituksella hylännyt ihmisrakkaan pennun hänen ovensa taakse. Omistajaa ei löytynyt ja Mesi jatkoi pian matkaansa tarhalle. Mesi on asunut nyt muutaman kuukauden ajan tarhalla ja sopeutunut sinne hyvin. Se on reipas tirriäinen, joka rakastaa ihmisiä - niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. Mesi viihtyy sylissä eikä jännitä siellä turhia. Se vaikuttaa hyvin tottuneelta käsittelyyn ja mielellään nautiskelee ihmisten kanssa seurustelusta. Toistaiseksi Mesi vaikuttaa hiljaiselta tytöltä, mutta eipä sitä koskaan varmuudella voi tietää millaisia laulunlahjoja kotioloissa putkahtaa esiin. Elämä tarhalla on ankeaa ja surkeammaksi se muuttuu lähestyvän talven myötä, mutta kunpa suloinen Mesi löytäisi pian kodin.

Mesin tulevan omistajan on varauduttava luonnollisesti siihen, että monet kotikoiran taidot sisäsiisteydestä yksin olemiseen vaativat harjoitusta. Hihnassakaan Mesi tuskin kävelee vielä mallikkaasti - jos ollenkaan. Vaikka Mesin suloisesta ulkonäöstä on helppo lumoutua, on muistettava että kasvavat pennut saattavat aina välillä aiheuttaa harmaita hiuksia omistajalleen eikä Mesi ole mikään poikkeus. Omien lelujen ja herkkujen lisäksi Mesille voi hyvin maistua myös sohvatyynyt, kengät ja kaukosäätimet. Mesi haluaa löytää ihmisen, joka jaksaa taivaltaa sen kanssa myös vaikeimpina aikoina ja sitoutuu tyttöön koko sen loppuelämäksi.

Viipurin koirat - Mesi 30.10. & 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.