Vihtori

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 6/2017

1.5.2019
Vihtori sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa Tampereelle.

1.3.2019
Vihtori pääsi hoitopaikkaan Tampereen seudulle. Vihtorista ei oteta tällä hetkellä hakemuksia vastaan.

17.2.2019
Vihtori osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

Vihtorille tehtiin myös pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

15.1.2019
Huomio mäyräkoirien ystävät, katsokaapas tätä komistusta! Vihtorin veressä virtaa paljon mäyristä ja kenties jotain muutakin.

Ihastuttavalla Vihtorilla on ollut aiemmin koti. Matala makkara aitauksessa katsoa tapittaa kiinteästi silmiin ja sujahtaa mielellään kaulapantaan. Lenkillä on käyty selvästi ennenkin. Vihtori kävelee vallan kauniisti hihnassa, seuraten helposti taluttajansa liikkeitä. Vihtori etenee tarmokkaasti lumessa eikä häiriinny edes ohi porhaltavista koirista. Vihtori jakaa saman aitauksen usean muun koiran kanssa ja yhteiselo näyttäisi sopuisalta. Vihtori tykkää rapsutteluista ja pikku suukkosen poika lipaisee helposti poskelle.

Vihtorilla ja sen kaverilla Vesalla oli aiemmin koti, josta ne joutuivat kuitenkin hylätyksi muun perheen muutettua. Pojat eivät jostain syystä päässeet muiden mukaan vaan joutuivat tylysti tarhalle. Vesa ja Vihtori ponnistavat nyt kohti parempia koteja, jotka eivät tule hylkäämään parasta ystäväänsä. Aiemmassa kodissa Vesasta ja Vihtorista on pidetty kuitenkin ilmeisen hyvää huolta, sillä ihmisrakkaat pojat ovat luottavaisia ja käyttäytyvät tarhalla kauniisti. Molemmat koirat ovat myös kastroituja.

Vaikuttaisi siltä, että Vihtorissa saattaisi olla ainesta sopeutumaan monenlaisiin koteihin, niin kaupungissa kuin maallakin. Kotikoirataustaisella Vihtorilla on nähtävissä joitain taitoja, mutta tiedossa ei ole mitä kaikkea Vihtori osaa, joten puuttuvat taidot tulee olla valmis hellästi opastamaan. Hyvin mäyräkoiramaisella ulkonäöllä varustetun Vihtorin luonnekin lienee mäyrismäisen topakka ja napakka, joten uuden kodin tulee ymmärtää ja osata oikealla tavalla käsitellä pienen koiran suurta egoa ja päättäväistä luonnetta. Häntä huiskuen ihana Vihtori odottaa tarhalla hakemustasi!

Viipurin koirat - Vihtori 12.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.