Nuppu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2018

3.3.2019
Nupun kotihoitaja adoptoi tytön.

17.1.2019
Nuppu sai hoitopaikan ja odottaa hakemuksia Helsingissä.

11.1.2019
Kaikki Nupulta testatut vektorivälitteiset taudit eli anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja babesioosi olivat negatiivisia. 

Viipurin Koirat testautti myös Nupun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

28.11.2018
Kaunis Nuppu on hyvin herttainen ja kiltti pentu. Nuppu rakastaa ihmisiä ja niin palavasti haluaisi löytää jostain oman sellaisen.

Nuppu päätyi Irinan tarhalle syksyllä. Nupun menneisyydestä ei ole varmaa tietoa, mutta ihmisrakas ja luottavainen pentu, joka tuodaan tarhalle kaulapanta kaulassa herättää epäilyn, että Nupullakin olisi oma koti joskus ollut. Syystä tai toisesta Nuppu on päätynyt tarhalle ja yrittää siellä nyt parhaansa mukaan pärjätä. Nuppu jakaa saman aitauksen muiden pentujen kanssa. Se vaikuttaa sopuisalta tytöltä, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa. Nuppu on toistaiseksi vielä mukavan rauhallinen pentu, mutta se asia voi tietysti muuttua vielä. Ainakaan tarhaoloissa Nuppu ei harrasta turhaa haukkumista.

Nuppu on ihana tyttö. Sylissä se istuu kovin kiltisti ja pieni kuono olisi nätisti antamassa pusuja. Kun tyttö lasketaan maahan, käpertyy se hetken ihmettelyn jälkeen kerälle nurkkaan muiden pentujen kanssa. Nuppu ei tee itsestään numeroa, mutta sen pieni häntä hakkaa varovaisena lattiaan kun sitä menee rapsuttamaan. Nuppu vaikuttaa reippaalta, sosiaaliselta ja kultaiselta tytöltä, jolle toivoisi niin kovin kodin pian löytyvän. Tulevan omistajan on ymmärrettävä, ettei Nupulla ole välttämättä aiempaa kokemusta kotikoirana olosta eikä kukaan ole opettanut sille mitä tarkoittavat esimerkiksi sisäsiisteys, yksin oleminen tai hihnassa kävely. Mutta Nuppu on valmis harjoituksiin. Heti kun sopiva ihminen osuu kohdalla. Osuisipa pian.

Viipurin koirat - Nuppu 15.11.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.