Kuje

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2018

5.2.2019
Kuje sai kodin Kotkasta.

8.11.2018
Kuje matkasi Suomeen ja odottaa kotiehdokkaita sijaiskodissa Kotkassa.

26.10.2018
Kuje osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta. 

18.10.2018
Kujeelle tehtiin pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichia, anaplasma ja borrelia). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

23.9.2018
Kuje on hyvin iloinen ja ystävällinen pentu. Se ilahtuu mahdottoman paljon ihmisistä ja haluaa tulla tekemään tuttavuutta ihan kaikkien kanssa.

Kuje päätyi Irinan tarhalle aivan luovutusikäisenä pentuna veljensä Karman kanssa. Ei ole itsestäänselvää, että niin pienet pennut selviävät tarhaoloissa, sillä ripulit ja muut ikävät vaivat ovat helposti pentujen riesana. Kuje kuitenkin osoitti olevansa sissi, ja se on selvinnyt reippaana ja hyväkuntoisena siihen ikään, että oman kodin etsiminen voi alkaa!

Kuje mennä viipottaa hyvin tohkeissaan muiden pentujen joukossa. Välillä se ottaa pientä painihetkeä saman ikäisen poikapennun kanssa, ja sitten se taas tulee kiipeämään syliin ja hakemaan hetken silityksiä ja hellyyttä. Kuje on kertakaikkisen suloinen tyttö, johon vaikea olla ihastumatta.

Aitauksessa on myös isompia pentuja, ja ne välillä laittavat Kujeen järjestykseen. Se on harmillista, mutta taitavasti Kuje selviää tilanteista ja pienen turkin ravistelun jälkeen jatkaa touhujaan. Kuje vaikuttaa koirien sosiaaliset taidot hyvin omaksuneelta pennulta, joka ei jää murehtimaan pieniä epäreiluuksia isompien pentujen taholta.

Kujeesta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Koska se on viettänyt pentuaikansa tarhalla, tulee uuden omistajan ymmärtää, että monet arkiset asiat voivat sitä ihmetyttää. Iloisena ja reippaana pentuna se kuitenkin tottuu varmasti kaikkeen uuteen ja aluksi ihmeelliseen, kunhan sitä rauhassa niihin totutetaan. Kuje sopeutunee niin maalle kuin kaupunkiinkin - ainakaan tarhaoloissa se ei hauku juuri mitään. Jos olet varma, että aikasi ja jaksamisesi riittää pennun opastamiseen ja kouluttamiseen hyvin käyttäyväksi koirakansalaiseksi, ja olet harkinnut asiaa pitkään ja hartaasti, odottaa Kuje hakemustasi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.